Romantičan odabir

Procurio detalj oko prvog plesa Livaje i lijepe supruge, prvu pjesmu pjeva im posebna gošća koju su pozvali za tu priliku!

Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Miroslav Lelas/Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Marko Livaja Jasna Zlokić Marko Livaja i Iris Rajčić Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić Iris Rajčić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić +12 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Galerija

Prema pisanju portala Dalmacija Danas Marku Livaji i Iris Rajčić pjesmu za prvi svadbeni ples pjevala je Jasna Zlokić.

Naš nogometaš Marko Livaja i bivša manekenka Iris Rajčić vjenčali su se u splitskoj crkvi svetog Stjepana, odakle su se s kumovima i gostima otputili u popularni restoran "Adriatic Grašo" gdje se nastavilo slavlje.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja Sretni i uspješni! Livaja voli Iris od svoje 20. godine, mnogi su na sve načine pokušali spriječiti njihovu ljubav, a ona je svoj život podredila njemu!

Prema pisanju portala Dalmacija Danas par je pozvao legendarnu pjevačicu Jasnu Zlokić koja im je trebala otpjevati pjesmu "Povedi me" za prvi ples, a mladencima bi trebali zapjevati i Jelena Rozga te Milan Terze.

Marko i Iris snimljeni su pri dolasku u crkvu kamo su ih dopratili kumovi, njega prijatelj iz djetinjstva, a nju voditeljica i novinarka Lana Pavić. Iris je za važan dan odabrala raskošnu haljinu s čipkom, a od znatiželjnih su je pogleda i objektiva pokušali sakriti kišobranima. Marko je stigao u crnom odijelu s bijelom košuljom i leptir mašnom, a s lica nije skidao široki osmijeh čak ni kada je primijetio fotografe koji su ga tamo dočekali.

Među poznatim uzvanicima tamo su se našli i Doris Dragović, Ana Gruica Uglešić i Lovre Kalinić.

Par je pred oltar stao nakon osam godina veze, a vjenčao ih je svećenik fra Žarko Relota iz Zadra, koji je župnik Bilog briga, a bio je osam godina u službi u samostanu svetog Frane u Splitu.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić Lana Pavić +8 Iris Rajčić i Marko Livaja Celebrity Vjenčali se Iris Rajčić i Marko Livaja, mladu skrivali kišobranima od znatiželjnih pogleda, slavlje se nastavlja na dobro poznatoj lokaciji!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić +5 Iris Rajčić i Marko Livaja Celebrity Splitska glumica u haljini s prorezom na trbuhu zasjenila goste na vjenčanju, a duboki dekolte privlačio je dodatne poglede!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene