Ljudi su im zahvalni

Fotografija koja obilazi svijet: Iscrpljeni čuvari kraljičina lijesa snimljeni na pauzi, zbog dužnosti su padali u nesvijest

Čuvari kraljičina lijesa Čuvari kraljičina lijesa Platforma X 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Čuvari kraljičina lijesa Odavanje počasti Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 1 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 2 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 3 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 4 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 5 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 6 +8 Počast preminuloj kraljici Elizabeti - 1 Galerija

Čuvari kraljičina lijesa snimljeni su u pauzi tijekom šestosatne smjene, a fotografija je postala pravi hit na Twitteru.

Na službenom Twitter profilu britanskog Ministarstva obrane objavljene su fotografije čuvara lijesa kraljice Elizabete II. koje su oduševile javnosti.

Pogledaj i ovo Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh Lice sve otkrilo Novi kralj rastužio prizorom za vrijeme bdjenja nad lijesom svoje majke, kraljevski fanovi uočili su ono očito

Yeoman čuvari, koji su inače ceremonijalni čuvari Kraljevske palače i tvrđave Tower of London, pridružili su se pripadnicima kraljevske straže i tjelohranitelja na ovom posebno zadatku, a snimljeni su u pauzi tijekom šestosatne smjene i fotografija je postala pravi hit.

"Oružane snage Ujedinjenog Kraljevstva nastavljaju odavati počast svojoj vrhovnoj zapovjednici od 70 godina, Njezinu Visočanstvu Kraljici, dok bdiju s kraljevskom stražom", piše u opisu objave koja je u kratkom roku skupila na tisuće lajkova, a mnogi su im se u komentarima i zahvalili na službi.

"Hvala vam na službi. Mislimo na vas", "Hvala vam što ste mi omogućili da se oprostim od svoje voljene kraljice", "Poštovanje za svakoga od vas, zemlja je ponosna na vas", "Skidam kapu ovim nevjerojatnim ljudima zbog poštovanja koje imaju prema kraljici", samo je dio brojnih pohvala koje su dobili.

Jedan od čuvara čak se onesvijestio od iscrpljenosti, a i taj je trenutak zabilježen na kamerama.

Čuvari su bili zaduženi za čuvanje kraljičina lijesa 24 sata dnevno tijekom četiri i pol dana koliko je bio izložen u Westminsterskoj opatiji, gdje će se održati i posljednji ispraćaj.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne - 2 +22 Cara Delevingne - 1 Nekad i sad Zbog jedinstvenog i upečatljivog izgleda za nju su se svi borili, a danas svojim ponašanjem plaši sve oko sebe i tjera u suze

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ George i princeza Charlotte s princem Williamom i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom Princeza Charlotte +25 Princ William i princeza Charlotte Celebrity Kraljevska obitelj donijela je povijesnu odluku koja je poslije nekoliko dana nagađanja sada napokon i potvrđena iz palače!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene