Kakva žena!

Vjerovali ili ne, ova žena ima 72 godine, a poharala je modnu pistu bolje od većine njezinih mlađih kolegica!

Iris Berben Iris Berben Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Berben Iris Berben Iris Berben Iris Berben Iris Berben Iris Berben Iris Berben +0 Iris Berben Galerija

Iris Berben navodno nikad u životu nije podlegla estetskim zahvatima, a zbog njezine prirodne ljepote u 73. godini, izaziva atrakciju gdje god da se pojavi.

Njemačka glumica Iris Berben privukla je sve poglede na "Tjednu mode" u Parizu gdje je nosila modnu reviju za "L'Oréal".

Modnom pistom prošetala je u kožnom crnom odijelu ispod kojeg se nazirala kožna majica. Pozitivna energija koju je širila svojim osmijehom na licu, privukla je publiku, a osim nje svi su pažnju obratili i na njezin besprijekoran izgled u 73. godini.

Ovu glumicu na Instagram profilu prati 3500 tisuće ljudi.

Rođena je u Detmoldu, a odrasla u Hamburgu gdje su njezini roditelji pokrenuli vlastiti biznis i otvorili restoran.

Glumila je u više od 150 filmskih i televizijskih produkcija, a svoje glavne uloge većinom je imala u njemačkim filmovima.

Godine 2010., zajedno s Brunom Ganzom, Berben je izabrana za predsjednicu Njemačke filmske akademije. Služila je kao delegat SPD-a na Saveznoj konvenciji u svrhu izbora predsjednika Njemačke 2017. godine.

Trenutno je u sretnoj vezi s Heikom Kiesowom s kojim je povezana od 2007. godine.

Godine 1967. otputovala je u Izrael, a nakon toga postala je partnerica izraelskog pjevača Abi Ofarima. 

Sina Olivera rodila je 1971., ali javnosti nikada nije otkrila tko mu je otac. 

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Tomaž Kavčić Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović +14 Danijela Martinović sa sestrom i mamom Celebrity Danijela u izlasku naletjela na vjenčanog kuma Petra Graše, evo kako je izgledao njihov susret!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 1 Britney Spears - 2 Britney Spears - 3 Britney Spears - 5 +9 Britney Spears - 4 Celebrity Potpuno gola Britney Spears na plaži: Priredila pravi show za druge kupače, a onda je fotke bez ijedne krpice javno podijelila!

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene