emotivni prizori

Pogledajte kakve su poruke obožavatelji ostavili na grobu Olivera Dragojevića koji se jedva vidi od cvijeća i svijeća

Grob Olivera Dragojevića u Veloj Luci - 9 Grob Olivera Dragojevića u Veloj Luci - 9 Šime Zelić/Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Grob Olivera Dragojevića u Veloj Luci - 1 Grob Olivera Dragojevića u Veloj Luci - 2 Grob Olivera Dragojevića u Veloj Luci - 3 Grob Olivera Dragojevića u Veloj Luci - 4 Grob Olivera Dragojevića u Veloj Luci - 5 Grob Olivera Dragojevića u Veloj Luci - 6 Grob Olivera Dragojevića u Veloj Luci - 7 Grob Olivera Dragojevića u Veloj Luci - 8 Grob Olivera Dragojevića u Veloj Luci - 9 Grob Olivera Dragojevića u Veloj Luci - 10 +1 Grob Olivera Dragojevića u Veloj Luci - 11 Galerija

Grob Olivera Dragojevića u Veloj Luci na dan četvrte godišnjice njegove smrti obožavatelji su zatrpali svijećama, cvijećem i emotivnim porukama.

Brojni obožavatelji Olivera Dragojevića na četvrtu godišnjicu njegove smrti pristigli su u Velu Luku gdje se tradicionalno održava koncert Trag u beskraju u znak sjećanja na neprežaljenog pjevača.

Pogledaj i ovo Prisjećanje na Olivera Dragojevića - 8 Stigli na koncert u Veloj Luci Prizori s Oliverova groba najbolje pokazuju koliko je bio omiljen, obožavatelji su ga zasuli svijećama i cvijećem

Tu su priliku mnogi iskoristili i kako bi posjetili Oliverov grob koji se jedva vidi od cvijeća i svijeća, a neki obožavatelji ostavili su i emotivne poruke te svoje posebne uspomene na Olivera.

Prizori s groblja pravi su dokaz koliko je bio omiljen i da nikada neće biti zaboravljen, a fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Podsjetimo, Dragojević je 29. srpnja 2018. izgubio bitku sa zloćudnim tumorom na plućima koji mu je dijagnosticiran godinu dana ranije.

Na posljednje počivalište u Veloj Luci tada je spektakularno ispraćen se splitske rive gdje se okupilo tisuće obožavatelja i priređena mu je bakljada, a katamaran s njegovim lijesom pratilo je i oko 500 plovila uz zvukove brodskih sirena.

Veličanstveni prozori koji i tri godine od Oliverove smrti nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, tada su obišli cijeli svijet.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +26 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput se pohvalila boravkom na novoj lokaciji, a zbog raskopčanog sakoa svi su se zapitali isto

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Bajagić Bajaga Viktor Savić, Momčilo Bajagić Bajaga i Emilija Bajagić Momčilo Bajagić Bajaga - 1 Momčilo Bajagić Bajaga - 2 +10 Momčilo Bajagić Bajaga - 2 Celebrity Bajaga otkrio nepoznate detalje o razvodu od supruge nakon 33 godine braka: "Tek sad se saznalo..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene