uspješno je to zatajio

Bajaga otkrio nepoznate detalje o razvodu od supruge nakon 33 godine braka: "Tek sad se saznalo..."

Momčilo Bajagić Bajaga Momčilo Bajagić Bajaga Boris Scitar/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Bajagić Bajaga Viktor Savić, Momčilo Bajagić Bajaga i Emilija Bajagić Momčilo Bajagić Bajaga - 1 Momčilo Bajagić Bajaga - 2 Momčilo Bajagić Bajaga - 2 Momčilo Bajagić Bajaga - 1 Momčilo Bajagić Bajaga Momčilo Bajagić Bajaga Momčilo Bajagić Bajaga Momčilo Bajagić Bajaga +4 Bajaga (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Momčilo Bajagić Bajaga razveo se od supruge Emilije Bajagić nakon 33 godine braka, a sada je otkrio da je tu vijest uspio dugo sakriti od medija.

Popularni srpski glazbenik Momčilo Bajagić Bajaga (62) rijetko priča o svojem privatnom životu, no sada je potvrdio napise o razvodu od supruge Emilije Bajagić nakon 33 godine braka.

Pogledaj i ovo Bajaga - 1 neobjavljena pjesma IN magazin ekskluzivno donosi stihove nove Bajagine pjesme koju je posvetio najvažnijoj ženskoj osobi u životu!

U ekskluzivnom intervjuu za Avaz otkrio je i da se razvod dogodio puno prije nego što je vijest odjeknula u regionalnim medijima.

"Nikad nisam pričao o privatnom životu... I, eto, vidite da je razvod bio prije više od godinu i po, a tek sad se saznalo. Bilo je davno da bih se prisjećao", kazao je glazbenik.

Za njihov razvod javnost je doznala tek sredinom ovog srpnja, kada je vijest objavio srpski Objektiv.

"Jednostavno više nije moglo. On je vagao već nekoliko godina i shvatili su da je tako najbolje. Između njih već duže vrijeme nije bilo iskrica, već su zbog djece održavali skladan odnos", ispričao je tada izvor blizak paru te je dodao: "Moram napomenuti da nije bilo svađe ili ružnih riječi, već je u pitanju stvar zasićenja. Nisu željeli da to bude medijski popraćeno da djeca ne bi prolazila kroz sve što prati javne osobe kada se razvedu. Tako da su se vrlo brzo dogovorili."

Prije nego što su se vjenčalo, Bajaga i Emilija bili su sedam godina u vezi, a njihova ljubavna priča započela je u autobusu.

"Ema je stanovala u Zemunu, a upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao bi li htjela izaći sa mnom u nedjelju, a ona je rekla da nedjeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je ohladila, jer tko ne izlazi nedjeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je truba. Tek posle nekoliko mjeseci smo profurali", ispričao je jednom pjevač.

Vjenčali su se 1989. godine te su 1990. dobili sina Marka, a 1998. kćer Anđelu.

Bajaga je svojoj bivšoj supruzi tijekom njihova braka posvetio puno svojih pjesama.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan Kojić Keba - 1 Dragan Kojić Keba - 2 Dragan Kojić Keba - 3 Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) +9 Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram) Zanimljivosti Isplivale fotke bivšeg Severinina svekra nakon novog tretmana uljepšavanja, a komentari su urnebesni!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 6 +25 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Celebrity Franka sve raznježila fotkama Ćorluke i njihova sinčića s ljetovanja, a pridružila im se i njezina zgodna mama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene