velika promjena!

Isplivale fotke bivšeg Severinina svekra nakon novog tretmana uljepšavanja, a komentari su urnebesni!

Dragan Kojić Keba - 3 Dragan Kojić Keba - 3 Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan Kojić Keba - 1 Dragan Kojić Keba - 2 Dragan Kojić Keba - 3 Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram) Dragan Kojić Keba, Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) +3 Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Galerija

Dragan Kojić Keba ponovno je korigirao svoje obrve, a njegove nove fotografije na Instagramu objavio je kozmetičar kod kojeg je bio na tretmanu.

Otac Igora Kojića, srpski pjevač Dragan Kojić Keba, ne skriva svoju ljubav prema tretmanima uljepšavanja, a kako piše Pink.rs, bio je jedan od prvih muškaraca koji je javno priznao da je tetovirao obrve.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša ''Naša glazba je virus'' Karleuša oštro o zabrani nastupa srpskih pjevača kod nas: "Beograd prihvaća sve, nikoga ne zabranjuje i zato je centar!''

No čini se da više nije bio zadovoljan njihovim izgledom, pa se odlučio na tretman trajne šminke na obrvama, a fotografije rezultata na Instagramu objavio je kozmetičar Adam Adaktar, koji je zaslužan za ovu promjenu i koji je u javnosti poznat pod nadimkom "Bog obrva".

"Uspješno završena još jedna transformacija", napisao je u Adam u opisu fotografije na kojoj pozira s Kebom, a podijelio je još jednu na kojoj se vidi razlika u njegovu prethodnom i sadašnjem izgledu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli THE GOD OF EYEBROWS® (@adaktar_official)

"E dobro je da i ovom čovjeku netko napravio normalne obrve da ne izgleda više kao strašilo", "E hvala Bogu da si i Kebi sredio obrve, sad mi je lakše", "Napokon da i Keba ima normalne obrve", "Hvala Bogu, nisam ga mogla gledati onako", "Sad sliči na čovjeka", nizali su se urnebesni komentari ispod fotki, no Keba je za svoj novi izgled dobio i brojne komplimente.

"Keba je posebno slab na svoje obrve. Kad ih je tetovirao, bio je zadovoljan, ali s vremenom su počele blijedjeti i gubiti boju, pa mu se to nije svidjelo. A i pogađali su ga komentari da su mu obrve kao pijavice i da više sliče na ženske nego na muške. Kad je vidio da mnoge njegove kolegice idu kod jednog poznatog kozmetičara, i sam je odlučio otići kod njega. Rekao mu je da želi da budu što prirodnije i veće nego što je imao dotada. To ga je koštalo 600 eura, ali od tada ne skida osmijeh s lica, prezadovoljan je", kazao je izvor blizak pjevaču za srpske medije.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos- - 1 Vlatka Pokos- - 2 Vlatka Pokos- - 4 Vlatka Pokos +7 Vlatka Pokos Celebrity Preplanula Vlatka Pokos objavila niz fotografija u seksi topiću, a pažnju je ukrao raskošni dekolte

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 2 +14 Milica Pavlović - 2 Celebrity Srpska folk zvijezda zablistala u uskoj haljini s prorezom, a ono što je napravila usred koncerta uzrokovalo je pravu pomutnju u publici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene