Bravo!

Goran Višnjić pokazao veliko srce, bez razmišljanja odlučio pomoći mladoj djevojci pred kojom je teška borba

Goran Višnjić Goran Višnjić Duško Jaramaz/Pixsell 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić - 7 Goran Višnjić - 8 Goran Višnjić - 9 Goran Višnjić - 10 Goran Višnjić - 11 Goran Višnjić - 12 Goran Višnjić Goran Višnjić Goran Višnjić - 1 Goran Višnjić - 2 +23 Goran Višnjić - 3 Galerija

Goran Višnjić pokazao je da je humanitarac i da ima veliko srce, donirajući novac za Martinu Šimić koja je teško bolesna.

Glumac Goran Višnjić priključio se humanitarnoj akciji i donirao određenu svotu novaca za 23-godišnju Martinu Šimić iz Požege.

Pogledaj i ovo Nina Badrić kakva ekipa! Nina Badrić pohvalila se posjetom našeg proslavljenog glumca u čijem je društvu uživala na Hvaru: ''Tradicionalna fotografija''

Kako prenosi "Požeški.hr", Višnjić je pomogao pri financiranju, no zbog prava na privatnost, ali i zbog zaštite podataka, nije moguće objaviti točan iznos.

Martina boluje od teške bolesti zbog koje ne može ustati iz kreveta te joj je potrebna financijska pomoć za liječenje. 

"Nakon mjeseci obilaženja doktora, neurologa, neurokirurga koji su mi dali pogrešne dijagnoze, uz moj još jedan pokušaj odlaska po novom mišljenju otkriveno mi je na magnetu mozga što je problem (konflikt živca i vene) i ustanovljena mi je dijagnoza trigeminalne neuralgije", ispričala je Martina nedavno za Požeški portal.

Trenutno je za operaciju prikupljeno 20 tisuća eura, a potreban iznos je 100 tisuća eura. 

Goran je nedavno odmarao u Dubrovniku gdje je snimljen u dobrom raspoloženju, a društvo mu je pravio kolega Robert Bošković.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic)

Da je stigao u Hrvatsku glumac se pohvalio početkom kolovoza na profilu na Instagramu kada je objavio veseli selfie sa sunčanim naočalama s pogledom na more i napisao: "Doma".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +25 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Sjećate se mlađahnog muža Nine Badrić? Razveli su se nakon šest godina, a on se oženio bivšom djevojkom našeg sportaša

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton +21 Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Zanimljivosti Pogledajte kako je Kate odala počast princezi Diani, odabrala je baš detalj koji je obilježio poveći skandal!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene