uživa on

Paparazzi uhvatili slavnog dizajnera u opuštenom izdanju, a ljepotice u badićima privukle su dodatnu pažnju

Giorgio Armani Giorgio Armani Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Giorgio Armani - 1 Giorgio Armani - 2 Giorgio Armani - 3 Giorgio Armani Giorgio Armani - 5 Giorgio Armani - 2 Giorgio Armani - 1 Giorgio Armani - 3 Giorgio Armani - 4 +0 Giorgio Armani Galerija

Giorgio Armani snimljen je kako odmara na svom novom luksuznom gliseru, a društvo su mu pravile ljepotice u badićima.

Proslavljeni modni dizajner Giorgio Armani snimljen je na odmoru koji provodi na talijanskom otočiću Pantalleria, a nikome nije promaknuo ni njegov novi gliser kojim se tamo usidrio.

Pogledaj i ovo showbuzz Koji Blam Zlobnici su napokon dočekali njenu grešku - ismijavaju je na društvenim mrežama

88-godišnji Giorgio svoje je novo luksuzno plovilo nazvao upravo po sebi, a uz njega ima i 60 milijuna dolara vrijednu superjahtu Main.

Paparazzi su dizajnera uhvatili u opuštenom izdanju dok mu je osoblje masiralo stopala, a oko njega su se sunčale ljepotice u badićima koje su privlačile dodatnu pažnju.

Giorgio je prije nekoliko dana pomogao evakuirati desetke turista nakon što je i sam zbog požara bio prisiljen pobjeći iz svoje luksuzne vile na Pantelleriji. S gostima je uživao na svom imanju uz more kada je primijetio oblak dima koji je dolazio s obližnje planine. Odmah je svima rekao da moraju bježati, a plamen se počeo širiti prema njima. Ukrcao ih je na svoje brod i nazvao vatrogasce i policiju, nakon čega je krenuo upozoravati druge turiste da se evakuiraju čim prije.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna Madonna Madonna Madonna - 8 +1 Madonna i Ahlamalik Williams Celebrity Stvarnost nema veze s Instagramom: Madonna bez filtera i fotošopa izgleda kao druga osoba, pogledajte fotke koje su zaprepastile javnost!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić u novom spotu za pjesmu ''Mijenjam se'' - 10 Mia Negovetić u novom spotu za pjesmu ''Mijenjam se'' - 9 Mia Negovetić u novom spotu za pjesmu ''Mijenjam se'' - 8 Mia Negovetić u novom spotu za pjesmu ''Mijenjam se'' - 6 +15 Mia Negovetić u novom spotu za pjesmu ''Mijenjam se'' - 5 Celebrity Mia Negovetić kakvu dosad još niste vidjeli: Objavila je video u kojem su je okružili muškarci dok ona nosi seksi bodi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene