Pretjerala?

Ovu glumicu Hrvati su nekad obožavali, a danas svi pričaju o njoj zbog lica koje je uništila botoksom

Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) +0 Gabriela Španić (Foto: Screenshot) Galerija

Gabriela Spanic sudjelovala je u jednom plesačkom showu u Meksiku, u kojem je pokazala zavidnu liniju, ali nažalost i lice uništeno prekomjernim dozama botoksa.

Meksička glumica Gabriela Spanic jedna je od najuspješnijih i najpopularnijih glumica u svojoj zemlji, koja je uspješnu karijeru izgradila zahvaljujući sapunicama, a jedna od njih je i "Otimačica" u kojoj ju je pratila i hrvatska publika.

Pogledaj i ovo Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Bila je i u Hrvatskoj! Pogledajte kako danas izgleda jedna od najljepših zvijezda sapunica, konačno je priznala nešto o čemu se priča već godinama!

Kako i ne bi kada je 46-godišnja Gabriela zapravo porijeklom iz naše zemlje, a obožavatelji je se i dan danas rado prisjete, pogotovo njezine prirodne ljepote kojom je mnoge svojevremeno očarala, od koje je ovih dana malo toga, nažalost, ostalo. Njezin današnji izgled rezultat je estetskih operacije i Gabrijeline želje da vječno ostane mlada, no pretjerana upotreba botoksa ostavila je traga na njezinu licu.

U to se možemo uvjeriti i na Instagramu gdje svoje fotografije dijeli s gotovo 2 milijuna pratitelja. Još uvijek je aktivna u javnom životu i poslu, pa je nedavno sudjelovala u jednom televizijskom showu gdje je pokazala zavidne plesačke sposobnosti, ali i zavidnu liniju. Upravo fotografije iz showa podigle prašinu jer nitko ne može vjerovati što je napravila od sebe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on

Glumica je na društvenim mrežama vrlo aktivna, a nije joj strano ni objavljivanje potpuno golih fotografija.

"Volim biti potpuno odjevena ili potpuno gola. Ne volim ništa polovično", napisala je Gabriela uz svoju razgolićenu fotografiju prisjetivši se riječi glumačke dive Marilyn Monroe.

Na društvenim joj se mrežama ne ustručavaju poručiti kako je žalosno vidjeti prirodno lijepu ženu koja se unakazila nepotrebnim operacijama.

"S nekoliko bora izgledala bi privlačnije nego s tim umjetnim licem", poručio joj je jedan od obožavatelja", samo je jedna od kritika koje je dobila na društvenim mrežama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene