dodatno ludilo!

Frizer Vatrenih objavio snimke reprezentativaca iz Katra kakve još niste vidjeli, na jednoj se Gvardiol šiša bez majice!

Joško Gvardiol Joško Gvardiol Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol Luka Modrić Ivan Perišić Dominik Livaković Marcelo Brozović Brončani Vatreni u zagrljaju svojih obitelji - 1 Brončani Vatreni u zagrljaju svojih obitelji - 3 Brončani Vatreni u zagrljaju svojih obitelji - 4 Brončani Vatreni u zagrljaju svojih obitelji - 5 Brončani Vatreni u zagrljaju svojih obitelji - 6 +7 Brončani Vatreni u zagrljaju svojih obitelji - 7 Galerija

Dario Vilić bio je zadužen za frizure Vatrenih na Svjetskom prvenstvu, a njihovim snimkama iz Katra oduševio je pratitelje na Instagramu.

Frizer Dario Vilić iz Sesveta bio je Katru s Vatrenima, u kojem se brinuo da naši reprezentativci na terenu izgledaju jednako sjajno kao što su i igrali.

Pogledaj i ovo Hrvatska nogometna reprezentacija - 2 Zaigrali i nogomet! Naši nogometaši nakon posljednje pobjede posjetili su jednu od najvećih svjetskih atrakcija, zabilježene uspomene podijelili su i na društvenim mrežama!

"Vidio sam kako ispadne kad se igrači sami šišaju! Ono je katastrofa, tko bi takav išao van..." objasnio je za 24 sata, a otkrio je i tko se kako ponaša u frizerskom stolcu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝐃𝐀𝐑𝐈𝐎 (@barber_dario)

"Ivan Perišić je najzahtjevniji. Svako šišanje traje najmanje pola sata, a kako nemam stolac na podizanje, boli me kralježnica", kazao je Dario, a na svojem profilu na Instagramu pokazao je i da se Gvardiol šiša bez majice, kao i da je Livaja jedan od onih koji su uvijek zadovoljni frizurom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝐃𝐀𝐑𝐈𝐎 (@barber_dario)

Objave iz Katra Dariju su povećale popularnost na društvenim mrežama, a najbolje je da sami pogledate i zašto.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝐃𝐀𝐑𝐈𝐎 (@barber_dario)

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝐃𝐀𝐑𝐈𝐎 (@barber_dario)

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝐃𝐀𝐑𝐈𝐎 (@barber_dario)

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Davidović, MasterChef Lucija Davidović, MasterChef Lucija Davidović, MasterChef - 1 Lucija Davidović, MasterChef - 2 +29 Lucija Davidović, MasterChef - 3 Celebrity Dogurala je puno dalje od svojih očekivanja, a zanimljivo je kako je došla u MasterChef: "Iznenadio me poziv i nisam mogla odbiti"  

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja s djecom - 1 Marko Livaja s djecom - 4 Marko Livaja s djecom - 3 Marko Livaja s djecom - 5 +15 Marko Livaja, Iris Rajčić Celebrity Jasno je tko se najviše radovao Marku Livaji, osim supruge Iris još se netko nije odvajao od njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene