"Massimalno"

Na Massimovu profilu osvanula nova emotivna poruka, teško je ostati ravnodušan na te riječi

Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb PR 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Massimo Savić - 6 In Magazin: Massimo Savić - 1 Massimo Savić Massimo Savić i Eni Kondić Massimo Savić Massimo Savić -oproštaj građana - 6 Massimo Savić -oproštaj građana - 5 Massimo Savić -oproštaj građana - 4 Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj +19 Massimo Savić, posljednji ispraćaj Galerija

Emotivna poruka posvećena je Massimu Saviću na zadarskom Pozdravu suncu, a koja je osvanula i na njegovu službenom profilu na facebooku.

Massimo Savić ovih je dana u Zadru ispraćen na posljednji počinak, a sada je na njegovu službenom profilu na facebooku osvanula nova emotivna poruka koja mu je posvećena.

Pogledaj i ovo Massimo u Areni Zagreb ''Zauvijek najbolji'' Nova dirljiva objava na Massimovim društvenim mrežama tjera suze na oči: ''Ako je netko ostavio trag, to je definitivno on… I zaslužuje sve nagrade''

"Iz jednog pogleda. Na kalendaru vidimo 6.1. U misli se došuljao 6.6.
Tvoj rođendan.  U Zadru si. A svugdje si. Na svakom mjestu susreta s tvojom glazbom i sa svakom uspomenom na tebe. Čuvamo te najdraži naš Max. I volimo te. Massimalno. Tvoj tužan i zahvalan mali krug velikih ljudi", stoji u opisu fotografije koja prikazuje njegovo ime ispisano svijećama na Pozdravu suncu.

"Živjet će kroz svoje divne pjesme, a mi ćemo ih pjevati njemu u čast", "Nema utjehe, još mi nije jasno da je otišao", "Svuda i zauvijek", "Beskrajna tuga i ogromna zahvalnost", "Tuga baš, ali tvoje pjesme slušaju se svaki dan i pjevaju, u mom domu živiš, hvala što si nam ostavio to blago", samo su neke od poruka njegovih obožavatelja u komentarima.

Massimo Savić preminuo je u 62. godini nakon kratke i teške bolesti, a tužnu vijest objavila je njegova obitelj, točnije supruga Eni Kondić i kći Mirna Savić.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle u ''Deal or No Deal'' - 3 Meghan Markle u seriji ''Beverly Hills 90210'' Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle +2 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 4 Zanimljivosti Pogledajte škakljive scene Meghan Markle koje su pogodile princa Harryja, poželio je da ih nikad nije ni vidio!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Paulina Porizkova - 2 Paulina Porizkova - 4 Paulina Porizkova - 3 Paulina Porizkova +23 Paulina Porizkova Celebrity Ona je bivši supermodel - u 58. godini pozirala je u toplesu pa pratiteljima uputila sljedeće: ''Nemam što skrivati...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene