''mood života''

Ella objavila nove fotografije svojih kćerkica, a odmah se povela rasprava u koju se uključila i Danijela: "Evo ova što sliči babi!"

Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Alka Vuica i Ella Dvornik +19 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik objavila je na Instagramu fotografije s kćerima Balie i Lumi, s kojima je uživala na bazenu.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik ovih je dana uživala sa svojim kćerima Lumi i Balie na bazenu, a na Instagramu je pokazala i kako su se zabavile.

"Lumi i ja OK, ali Balie je mood života", napisala je Ella uz fotografije na kojima pozira s Lumi u naručju, dok starija Balie uživa na luftiću u bazenu i ne mari ni za koga oko sebe.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Ellini su pratitelji u komentarima brzo poveli raspravu kome malene nalikuju, a dok se jedni slažu da su njezina i kopija, drugi su pronašli sličnosti i s bakom Danijelom Dvornik.

"Evo ova što sliči babi!" jedan je od komentara, na koji je reagirala i Danijela. "Na baku, glupane", odgovorila mu je.

"Lumi je tvoja kopija", "Preslatke ste", "Balie fakat živi izreku 'Balie me briga', obožavanje. A Lumi je toliko medena da ne mogu", "Balie zna kako uživati u životu! Kraljica", "Svaka divna na svoj način", "Preslatke ste, vas tri djevojčice", "Mala Dvornik prava", "Ma, Lumi je cijela Charlesova mama", "Lumi je je kopija Danijele Dvornik", "Ajme, koji šećer od djeteta", dio je brojnih komentara.

Ella je Balie i Lumi dobila u braku s Charlesom Pearceom, s kojim je u vezi deset godina, a vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu. Ona je povodom njihove desete godišnjice, koju su proslavili u veljači, objavila fotografiju s vjenčanja i posvetila mu romantične riječi, iako su kružile glasine da s njihovim brakom nije sve najbolje, što je opovrgnula.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 3 +25 Sonja Kovač - 2 Celebrity Sonja Kovač zatražila je pomoć u odabiru badića, no prizori njezinih raskošnih oblina otežali su odluku vjernim pratiteljima!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Jameson i Jessi Lawless - 1 Jenna Jameson i Jessi Lawless - 2 Jenna Jameson i Jessi Lawless Jenna Jameson i Jessi Lawless +21 Jenna Jameson - 11 Celebrity Plavuša za kojom su patili muškarci diljem svijeta udala se za ženu, kaže da je sa suprotnim spolom ranije bila samo zbog jednog razloga!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene