"Gdje ih je sad sakrila?"

Ella je haljinom prekrila i pola lica, no kad se okrenula, imalo se što vidjeti: "Izvini, ali ja sam morala malo zumirati!''

Ella Dvornik Ella Dvornik Matija Habljak/Pixsell 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik +24 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik pokazala je golu pozadinu na crvenom tepihu svečanog događanja u Zagrebu.

Ella Dvornik bila je jedna od uzvanica događaja Story Hall of Fame, a i ove se godine, baš kao i lani, pobrinula da svi pričaju o njezinoj haljini.

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

32-godišnja Ella na crveni je tepih stigla u dugoj haljini, zatvorenoj s prednje strane i s tkaninom koja joj je prekrila pola lica, no ono što je plijenilo pažnju je njezina stražnja strana. Kreacija je imala potpuno otvorena leđa, a duboki je prorez otkrivao pogled i na Ellinu pozadinu, koju je bez problema pokazala, kao i tetovažu kojom je ukrasila leđa.

Usto je bilo jasno i da ispod nje ne nosi grudnjak, a svi se pitaju ima li gaćice, odnosno je li ih uspjela sakriti kao prošle godine.

Ellina haljina je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Na svom profilu na Instagramu objavila je fotografije s crvenog tepiha, a ubrzo su se zaredali i brojni komentari.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Super kad želiš plijeniti poglede, a ne želiš razgovarati", "Izvini, ali ja sam morala malo zumirati", "Čekamo idući tutorijal", "To je to", "Eee, sad si premašila nivo igrice", "A gdje je sad sakrila gaće?", "Ove godine ni gaća ni grudnjaka", "Rasturaš, mačko", "Žena boginja", "Top je, tooooop", poručili su joj njezini pratitelji.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Faris Pinjo - 1 Faris Pinjo - 4 Faris Pinjo - 3 Faris Pinjo - 2 +27 Faris Pinjo - 1 Celebrity Tko je Faris Pinjo, od kojeg se rastaje naša glumica koju smo donedavno gledali u ''Plesu sa zvijezdama''?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja Marko i Iris Livaja - 3 Marko i Iris Livaja - 4 Marko i Iris Livaja +26 Marko i Iris Livaja - 1 Celebrity Livajina Iris javila se nakon vijesti kojom je sve šokirao, imala je što reći, pa je uputila znakovitu poruku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene