Opasno!

Ella bez donjeg rublja ispod ove haljine? Seksi prorezi zagolicali su maštu, a pokazala je i dekolte!

Ella Dvornik Ella Dvornik Josip Regovic 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 6 Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 +13 Ella Dvornik - 3 Galerija

Ella Dvornik pojavila se na 9. svečanoj dodjeli nagrada Story Hall of Fame, a njezin prorez do pupka privukao je sve poglede.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik (31) zablistala je na 9. svečanoj dodjeli nagrada osobama iz javnog života Story Hall of Fame.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Teško je ne primijetiti Novu frizuru Elle Dvornik zasjenio je urnebesan komentar o dijelu tijela koji je korigirala: "Kosa je ok, ali..."

Za tu prigodu odabrala je usku bijelu haljinu s velikim prorezom ispod koje, čini se, nije imala donje rublje. Uočili smo i izrez koji seže sve do pupka te se tako u prvom planu našao i njezin nikad bujniji dekolte koji može zahvaliti operaciji povećanja grudi, o kojoj je progovorila prošle godine.

Također, visoki prorez na donjem dijelu otkrio je i istrenirane noge kao dokaz da je vrijedno vježbala cijele godine, što je i pokazala nedavno na svom profilu na Instagramu objavom svoje transformacije.

Ella je na Instagramu objavila i video sa svečanog događaja, a pozitivni komentari pratitelja samo su se nizali ispod objave:

"Rasturila si sestrice", "opa...mačko", "aj napokon si pokazala grudi", "Hrabra si".

Objavila je i fotografiju s regionalnom pjevačicom Sarom Jo te dodala: "Ljudi! Moj najveći girl crush je ovdje. Ovo je legendaran trenutak koji sam čekala jako dugo. Dajem nam celeb ime odma".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)


1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus sa sestrom Mateom +29 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus izvijala se u dvorištu pa pokazala tetovažu u malom crnom bikiniju koji se borio s oblinama

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry +22 Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Stručnjaci otkrili što je to Meghan šaputala Harryju u crkvi, jedna stvar mu je jako teško pala?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene