ajme, divno!

Dino Merlin za gosta na svom koncertu pozvao legendarnog Čolića pa mu uputio riječi koje su rasplakale publiku: "Sad smo tu zajedno"

Dino Merlin - 3 Dino Merlin - 3 Radoš Jovanović i Dino Vehabović 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin i Zdravko Čolić Dino Merlin - 8 Dino Merlin - 6 Dino Merlin - 7 Dino Merlin - 4 Dino Merlin - 2 Dino Merlin - 1 Dino Merlin - 5 Dino Merlin - 3 Dino Merlin - 3 +21 Dino Merlin - 4 Galerija

Dino Merlin održao je koncert u beogradskoj Štark Areni, a publika će tu noć pamtiti još dugo.

Bosanskohercegovački kantautor Dino Merlin na svom koncertu u Beogradu ugostio je legendarnog pjevača i kolegu Zdravka Čolića.

Zdravko je izašao na binu i publici se obratio pjesmom "Da ti kažem šta mi je", a to je izazvalo mnogo uzvika i pljeska od strane publike.

Nakon toga obratio mu se Dino riječima koje su rasplakale mnoge. 

"Imam tu sreću da sam kao dječak bio na njegovom prvom koncertu, to je bio spektakl. Bili su tu laseri, sviralo se i pjevalo, bilo je fantastično. Bio je to moj Čola, a sad smo tu zajedno", rekao je Merlin.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin)

Zdravko je, kao i uvijek, sve prisutne u dvorani oduševio svojom energijom i raskošnim vokalom, u čemu će uskoro imati prilike uživati i naša publika. Naime, ovog petka i subote, Čolić priprema velika dva koncerta u Osijeku, u dvorani ''Gradski vrt'. 

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Slavica Ecclestone Slavica i Bernie Ecclestone Slavica i Bernie Ecclestone Slavica Ecclestone - 1 +17 Slavica Ecclestone - 2 Celebrity Najbogatija Hrvatica odrekla se prezimena koje joj je puno toga donijelo, no nije vratila ni djevojačko!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Adam Sandler s obitelji - 8 Adam Sandler s obitelji - 5 Adam Sandler s obitelji - 6 Adam Sandler s obitelji - 7 +22 Adam Sandler s obitelji - 3 Celebrity Pogledajte kako izgledaju žena i kćeri jednog od najbogatijih glumaca na svijetu, ne pokazuje ih često, a supruga se zbog njega čak i preobratila!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene