i dalje očarava ljepotom!

Mnogi žale što je jedna od najljepših žena svijeta zbog obitelji napustila posao, detalje života sa zgodnim suprugom nikome ne otkriva

Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Profimedia) +11 Eva Mendes (Foto: Profimedia) Galerija

Eva Mendes povukla se iz glume kako bi se posvetila obiteljskom životu, a dok njezin suprug Ryan Gosling i dalje žari i pali Hollywoodom, ona se jako rijetko pojavljuje u javnosti.

Slavna ljepotica Eva Mendes ovih dana slavi 48. rođendan, a otkako se povukla iz glume te posvetila obiteljskom životu, rijetko se pojavljuje u javnosti.

Pogledaj i ovo Ryan Gosling i Eva Mendes - 1 Kako romantično! Zbog njega je napustila uspješnu karijeru i posao, a novim je potezom potvrdila pitanje koje već godinama zanima javnost

Eva je rođena na Floridi, a nakon razvoda svojih roditelja s majkom je otišla u Los Angeles, gdje je i odrasla. Srednju školu završila je u Kaliforniji, gdje je upisala i fakultet, no od studija je odustala kako bi se posvetila glumi. Karijeru pred kamerama je započela nakon što je lovac na talente vidio njezinu fotku u portfoliju svog prijatelja.

Prvi film u kojem je glumila bio je horor iz 1998. godine "Djeca kukuruza 5: Polja užasa", a najzapaženije uloge ostvarila je u filmovima "Hitch", "Prebrzi i prežestoki", "Ghost Rider" te "Grijesi očeva", na čijem je setu 2011. godine upoznala svojeg današnjeg supruga, glumca Ryana Goslinga.

Par se vjenčao u strogoj tajnosti i nitko ne zna točno kada ni gdje, a Eva se nakon udaje odlučila posvetiti obiteljskom životu i napustiti glumu. Svoje prvo dijete, kćerkicu Esmeraldu, rodila je u 42. godini života, a dvije godine kasnije s Ryanom je dobila i kćer Amandu.

U rijetkim intervjuima koje je davala nakon što se povukla iz javnosti u nekoliko je navrata naglasila da uživa u majčinstvu i da se, na žalost njezinih brojnih fanova, ne namjerava vraćati glumi.

Iako već godinama nije glumila, svakim novim pojavljivanjem u javnost izazove veliki interes, a njezini vjerni obožavatelji služni su u izjavama da je ljepša no ikada. Zbog svoje zamamne figure i predivnih crta lica na vrhuncu slave slovila je kao jedna od najljepših žena svijeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene