popularna plavuša

Iznenadila je sve odlaskom iz Hollywooda: Posljednji film snimila je prije šest godina, a priznaje da je pronašla mir

Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) +0 Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Galerija

Cameron Diaz danas je u sretnom braku te privatni život čuva daleko od javnosti, a na vrhuncu slave nije imala vremena za sebe te je odlučila ostaviti se glume.

Bivša američka glumica Cameron Diaz posljednji se put na velikom platnu pojavila prije šest godina, a posvetila se obitelji i privatnom životu. Ova poznata plavuša koja danas slavi 48. rođendan tijekom svoje zavidne karijere duge 20 godina zaradila je milijune dolara te je postala jedna od najtraženijih glumica Hollywooda.

Pogledaj i ovo Cameron Diaz jako su slatki Miljenica publike uhvaćena u trenucima sreće na koje je dugo čekala, a ona i suprug godinama već žive povučeno!

Cameron je rođena u San Diegu te je odrasla u Long Beachu. Još dok je bila u srednjoj školi potpisala je ugovor s agencijom za modele, a prvi se put na velikom platnu pojavila kada je imala 21 godinu. S Jimom Carreyjem je glumila u popularnom filmu "Maska", nakon kojeg su uslijedila brojne uspješnice. Za ulogu u filmu "Svi su ludi za Mary" dobila je prvu nominaciju za Zlatni globus, a ostalo je povijest. Glumila je u Charliejevim anđelima", "Bande New Yorka", "Biti John Malkovich" i brojnim drugima, a posljednja uloga bila joj je ona u filmskoj adaptaciji "Annie" 2014. godine.

Tijekom karijere pažnju je plijenila i privatnim životom, a prije sadašnjeg braka bila je u vezi s pjevačem Justinom Timberlakeom. Prijateljica Nicole Richie ju je 2014. godine upoznala s glazbenikom Benjijem Maddenom, a u vezi su bili tek deset mjeseci prije nego što su stali pred oltar. Vjenčali su se u Diazinoj vili na Beverly Hillsu u siječnju 2015., a početkom ove godine postali su roditelji djevojčice.

Cameron je prije nekoliko godina šokirala fanove diljem svijeta kada je objavila da se povlači iz glume. Tek je nedavno izjavila kako je pronašla mir, a pokrenula je i vinski posao. "Samo sam odlučila da želim drugačije stvari u svom životu. Dugo godina sam naporno radila i snimala filmove. Nisam imala vremena za svoj osobni život", ispričala je Diaz. Često je bila na meti tabloida te nije imala privatnost, stoga se odlučila na zaokret u životu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene