postavljena je stranica za prigovore

Britance posebno razbjesnila jedna stvar oko izvještavanja o smrti princa Philipa, poslali su preko 100 tisuća pritužbi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

BBC je zaprimio pritužbe za izvještavanje o smrti princa Philipa, među ostalim i jer je izvijestio o odavanju počasti princa Andrewa svom preminulom ocu.

BBC je primio 110.000 pritužbi za izvještavanje o smrti princa Philipa, što je dosad najveći broj pritužbi na televizijski program u Britaniji.

Pogledaj i ovo Kraljica Camilla Teški dani za kralja Kraljica Camilla otputovala sama pa otkrila kako je Charles: "Bio je jako razočaran…"

Prigovori su se podnosili proteklih šest dana, od smrti supruga kraljice Elizabete II. Odnosili su se na opsežno izvještavanje o princu na televizijskim i radijskim kanalima BBC-ja.

Kao rezultat je postavljena službena mrežna stranica isključivo za podnošenje prigovora. Otad je uklonjena.

"Priznajemo da su neki gledatelji bili nezadovoljni pruženom razinom izvještavanja i utjecajem koji je to imalo na naplaćene TV i radijske rasporede", priopćio je BBC.

"Takve promjene ne radimo bez opreznog razmatranja, a donesene odluke odražavaju ulogu koju BBC igra kao nacionalna televizija, u trenucima od nacionalnog značaja", navodi.

"Zahvalni smo na povratnim informacijama i uvijek slušamo reakciju naših publika."

BBC je također zaprimio pritužbe jer je izvijestio o odavanju počasti princa Andrewa svom preminulom ocu. Princ Andrew odstupio je s javnih dužnosti nakon što su otkriveni detalji o njegovu prijateljstvu s osuđenim seksualnim prijestupnikom Jeffreyem Epsteinom.

BBC je naveo da je medijski pokrio odavanje počasti sve djece princa Philipa i smatra da je "primjereno" izvijestio o reakciji princa Andrewa.

Nakon smrti princa Philipa, Britanija je ušla u osmodnevno razdoblje žalosti koje će završiti njegovim sprovodom u subotu 17. travnja.

(Hina)

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) +2 Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Celebrity Vlatka Pokos pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu, a otkrila je i s kim je uživala prošlog ljeta

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: AFP) +7 Monica Bellucci (Foto: Instagram) Celebrity Ispod ove sijede kose krije se seks-bomba koja je već godinama san mnogih muškaraca, a njezina ljepota baš nimalo ne blijedi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene