Prava ljepotica

Pogledajte fotografije zbog kojih našoj misici predviđaju veliki uspjeh na svjetskom izboru

Arijana Podgajski - 6 Arijana Podgajski - 6 Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Arijana Podgajski - 1 Arijana Podgajski - 2 Arijana Podgajski - 4 Arijana Podgajski - 7 Arijana Podgajski - 9 Arijana Podgajski - 3 Arijana Podgajski - 5 Arijana Podgajski - 8 Arijana Podgajski - 10 Arijana Podgajski - 11 +13 Arijana Podgajski - 8 Galerija

Arijana Podgajski svojom je ljepotom, ako je suditi po društvenim mrežama, osim Hrvata privukla i Španjolce, a uskoro joj se bliži i 71. izbor za Miss Universe.

Arijana Podgajski, koja se ove godine okitila titulom Miss Universe Hrvatskena društvenim mrežama dijeli fotografije na kojima pokazuje svoj besprijekoran izgled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arijana Podgajski (@arijanapodgajski)

Pogledaj i ovo Arijana Podgajski - 1 Uzbuđenje na vrhuncu Naša prelijepa Arijana otputovala je u Ameriku na svjetski izbor za Miss Universe, a otkrila je i što je ponijela u koferu

Tako nije trebalo dugo da osim Hrvata svojom neizmjernom ljepotom osvoji i Španjolce koji joj također pružaju podršku ususret 71. izboru Miss Universa svijeta koji će se održati u prosincu ove godine.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira u ultrakratkoj plavoj haljinici preko koje je nabacila klasičnu bijelu košulju. Ovoga puta je do izražaja posebno došlo njezino prelijepo lice i smeđe oči.

Ispod niza fotografija u opisu je stajalo: "Samo prijeđite prstom", a na storiju je podijelila istu objavu u kojoj je postavila pitanje fanovima:

"Koja fotka vam se najviše sviđa?".

"Jedna od ljepših Missica, sretno draga Arijana", "Prekrasna", "Prelijepa si na svakoj od fotografija", komentari su to njezinih vjernih fanova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arijana Podgajski (@arijanapodgajski)

Arijana je inače studentica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, govori engleski jezik, voli trenirati kod kuće, vježbati jogu, šetati prirodom, čitati dobru knjigu.

Ponosna je na sebe što u svim lošim situacijama uvijek pokušava pronaći nešto dobro i poučno. S majkom je posjećivala sklonište za napuštene životinje te ih izvodila u šetnju, a kao Miss Universe Hrvatske želi se zalagati za mentalno zdravlje, prava žena i napuštene životinje.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji raskošnim dekolteom opet je sve ostavila bez teksta

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 5 +26 Sonja Kovač - 6 Celebrity Sonja Kovač kaže da joj je ovo najvatreniji badić koji ima, a kako se čini, nije daleko od istine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene