A i dalje je u pritvoru

Godinama se probijala kroz elitne društvene krugove servirajući same laži, a sada već ima plan za nastavak iako cijeli svijet zna što je radila!

Anna Sorokin Anna Sorokin Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Delvey Sorokin - 2 Anna Delvey Sorokin - 1 Anna Delvey Anna Delvey Anna Delvey Anna Delvey Anna Delvey Sorokin +0 Anna Sorokin Galerija

Anna Delvey Sorokin u kućnom pritvoru planira organizirati zabave za svoje elitne prijatelje i to nakon odluke suda da mora biti zatvorena 24 sata dnevno i nositi uređaj za praćenje.

Ruska prevarantica koja se predstavljala kao bogata nasljednica Anna Delvey Sorokin u kućnom će pritvoru organizirati ekskluzivne večere izvan svog stana u New Yorku i to za poznate influencerice i influencerice.

Prema pisanju stranih medija 31-godišnja zloglasna prevarantica planira organizirati salonska druženja nakon što je puštena iz zatvora u kojem je služila kaznu. Anna je uspjela uvjeriti suca da je pusti iz zatvora dok se bori da je ne deportiraju u rodnu Rusiju, međutim mora boraviti u svom stanu 24 sata dnevno i nositi monitor za praćenje cijelo vrijeme, te je platila jamčevinu u iznosu od deset tisuća dolara.

No to ne znači da će ostati zakinuta za druženje jer sada svakog mjeseca planira dovoditi svoje elitne društvo na intimne večere. Njezin publicist već je sredio sve pojedinosti za njezinu seriju večera, ekskluzivni popis gostiju sastojat će se od oko 12 poznatih lica, točnije utjecajnih osoba iz medija i njenih slavnih prijatelja koji joj očito nisu okrenuli leđa zbog počinjenih zlodjela.

Anna je godinama uspješno varala američko pravosuđe, a 2019. godine osuđena je zbog teške krađe u New Yorku zbog koje je trebala 12 godina provesti u zatvoru. Zbog dobrog ponašanja, prijevremeno je puštena na slobodu, a otada je na Instagramu skupila više od milijun pratitelja.

Ipak, sud joj je zabranio da išta objavljuje na društvenim mrežama.

''Sudac je s pravom priznao da Anna nije opasnost za zajednicu. Iako još ima nekoliko prepreka koje treba preskočiti u pogledu uvjeta puštanja na slobodu, Anna je oduševljena što izlazi van kako bi se mogla usredotočiti na žalbu na nepravomoćnu osudu'', rekao je njezin odvjetnik Duncan Levin.

Anna se godinama probijala kroz elitne društvene krugove lažući da dolazi iz bogate njemačke obitelji, a skupljala je brojne skupe umjetnine.

U veljači 2021. godine pustili su je iz zatvora, a u ožujku iste godine su je uhitile imigracijska i carinska policija te je ponovno završila u zatvoru. Svojevremeno je pokušala lažirati i kredit od 22 milijuna dolara, a navodno Anna sprema i žalbu na presudu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela, Goran Legović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Kristina Krepela i Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 4 Kristina Krepela i Marin Miletić +21 Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Kristina Krepela objavila golišave fotografije i pokazala figuru, partner Marin Miletić nije odolio pa je ostavio komentar!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dijana Bećirović - 6 Dijana Bećirović - 3 Dijana Bećirović - 1 Dijana Bećirović - 4 +5 Dijana Bećirović - 2 Zanimljivosti Bila je prva jugoslavenska starleta i zavela je svjetski poznate frajere, a u dvadesetima joj je srce ukrao zgodni britanski plemić

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene