Nije opasna za okolinu

Vješta prevarantica koja se godinama pretvarala izaći će na slobodu, bogati su je obožavali, a nisu ni slutili da laže

Anna Delvey Anna Delvey Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Delvey Anna Delvey Anna Delvey Anna Delvey +0 Anna Delvey Galerija

Vješta prevarantica Anna Delvey dobila je jamčevinu pod uvjetom da nađe mjesto za boravak nakon što je godinama uspješno varala američko pravosuđe.

Vještoj ruskoj prevarantici Anni Delvey odobrena je jamčevina od 10 tisuća dolara pod uvjetom da si nađe mjesto za boravak u kom će biti pod 24-satnim nadzorom, piše PageSix.

Delvey je godinama uspješno varala američko pravosuđe, a 2019. godine osuđena je na tešku krađu u New Yorku zbog koje je trebala 12 godina provesti u zatvoru.

Zbog dobrog ponašanja, prijevremeno je puštena na slobodu, a otada je na Instagramu skupila preko milijun sljedbenika.

Ipak, sud joj je zabranio da išta objavljuje na društvenim mrežama.

''Sudac je s pravom priznao da Anna nije opasnost za zajednicu. Iako još ima nekoliko prepreka koje treba preskočiti u pogledu uvjeta puštanja na slobodu, Anna je oduševljena što izlazi van kako bi se mogla usredotočiti na žalbu na nepravomoćnu osudu'', rekao je njezin odvjetnik Duncan Levin.

Delvey se godinama probijala kroz elitne društvene krugove lagajući da dolazi iz bogate njemačke obitelji, a skupljala je brojne skupe umjetnine.

U veljači 2021. godine pustili su je iz zatvora, a u ožujku iste godine su je uhitile imigracijska i carinska policija te je ponovno završila u zatvoru.

Svojevremeno je pokušala lažirati i kredit od 22 milijuna dolara, a ako izađe uz jamčevinu, Anna sprema žalbu na svoju kaznenu osudu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kate Middleton, Charles III., princ William Kralj Charles +26 Kralj Charles Celebrity Kralj Charles zaposlio osobu čiju jedinu obavezu ne možete ni zamisliti, evo kako su ju objasnili

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Topalović - 1 Helena Topalović - 2 Helena Topalović - 3 Helena Topalović - 4 +14 Helena Topalović - 5 Celebrity Kći srpskog pjevača uživa u luksuznom životu, na tajnoj turističkoj destinaciji hvali se raskošnim atributima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene