Mlađa od njega 25 godina!

Znate li kako izgleda supruga Alena Vitasovića? Ne pojavljuju se skupa često, a sada je za nju napravio nešto baš posebno!

Alen Vitasović na Zagreb Beer Festu - 6 Alen Vitasović na Zagreb Beer Festu - 6 Slaven Branislav Babic/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Alen i Eleonora Vitasović - 1 Alen i Eleonora Vitasović - 2 Alen i Eleonora Vitasović - 3 Alen Vitasović na Zagreb Beer Festu - 1 Alen Vitasović na Zagreb Beer Festu - 5 Alen Vitasović na Zagreb Beer Festu - 6 Alen Vitasović na Zagreb Beer Festu - 3 Alen Vitasović, sin, otac i brat Alen Vitasović Alen Vitasović +17 In Magazin: Alen Vitasović - 9 Galerija

Alen Vitasović je u novom spotu za pjesmu "On ni doša" angažirao svoju suprugu Eleonoru.

Alen Vitasović ovih je dana svojim obožavateljima predstavio spot za svoju novu pjesmu "On ni doša", koju je izveo na Melodijama Istre i Kvarnera, a u njemu je glavnu ulogu odigrala njegova supruga Eleonora.

Eleonora je tako od svog Alena dobila još jednu posebnu ulogu, a kako se snašla u prvom glumačkom angažmanu pogledajte u spotu.

Par se vjenčao na intimnoj ceremoniji, skrivenoj od očiju javnosti, o čemu je on progovorio jednom prilikom za IN magazin.

"Nisam htio to toliko tajno ni izvesti, samo sam znao da nisam htio raditi svadbu ili neke velike proslave toga. Bili smo kumovi, ja, Eleonora, potpisali, išli smo na večeru'', otkrio je.

Alenova bolja polovica od njega je mlađa čak četvrt stoljeća.

"Mlađa je 25 godina i u tome je problem. Ne u njoj, nego u meni. Mlađe je slađe, ali kad ona bude imala 50 koliko ću ja onda imati, 75. Živi bili pa vidjeli.", dodao je Alen.

Iza njega je neuspjeli brak s bivšom suprugom Sandrom koji je potrajao 21 godinu i s kojom je dobio kćer Miju i sina Ivana.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 5 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 6 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 4 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 3 +2 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 1 Zanimljivosti Bila je spremna za okidanje selfija u toplesu, ali cijela plaža u nju je gledala zbog jednog drugog razloga!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrincević 2000. +24 Renata Lovrinčević Buljan Celebrity Našoj bivšoj misici svi se dive i 23 godine nakon osvajanja krune, o ovakvom tijelu većina njezinih vršnjakinja može samo maštati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene