Nije baš za svakog

Adele razbjesnila obožavatelje svojim novim potezom i idejom, nikome nije jasno zašto to radi: "Popravi to!"

Adele Adele Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Adele Adele, Rich Paul i Kevin Hart - 2 Adele - 3 Adele Adele - 1 Adele Adele Adele - 2 Adele Adele +9 Koncert Adele u Londonu - 6 Galerija

Adele je naljutila svoje obožavatelje, kojima je ponuđen paket luksuznih karata koje uključuju niz sadržaja, između ostalog boravak u njezinoj rezidenciji u Las Vegasu i utrku Formule 1.

Obožavatelji jedne od najpopularnijih i najuspješnijih pjevačica današnjice Adele ostali su u šoku i užasnuti nakon što su čuli vijest da cijena paketa VIP ulaznice za njezinu rezidenciju u Las Vegasu i utrku Formule 1 iznosi vrtoglavih 5 milijuna dolara.

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

Pomutnja je nastala nakon što su u prodaju puštene ulaznice za Las Vegas Grand Prix, za koji cijena standardnih ulaznica iznosi 2000 funti. Luksuzni VIP paket uključivat će 12 ulaznica za klub Paddock, pet noćenja u hotelu Nobu Sky Villa, privatnu večeru s kuharom Nobu Matsuhisom i 24-satnog batlera te dvije ulaznice za Adelinu rezidenciju u hotelu Caesars Palace, ali i utrku Formule 1.

Dok su se vijesti o skupom paket-aranžmanu proširile, mnoštvo obožavatelja Adele oglasilo se društvenim mrežama i raspisalo se o cijeni ulaznica - i činjenici da su uključene samo dvije ulaznice za njezin nastup.

"Apsolutno je odvratno što F1 uopće ovo dopušta! Zašto bih uopće gledao utrku u SAD-u kada je mogu gledati u Europi za puno manju cijenu?", "Ovo je tako smiješno! Ljutim se što su u paketu samo dvije karte za Adelinu rezidenciju u Caesar's Palace? Trebamo ih 12! Popravi to!", "Dakle, za 5 milijuna dolara možete odvesti 11 gostiju na F1, a onda njih deset se ispričavate što nemate karte za njezinu rezidenciju", neki su od komentara.

Inače, ovih je dana otkriveno da je Adele zaradila impresivnih 11,5 milijuna funti u protekloj godini, i to zahvaljujući objavljivanju novog albuma i otvaranju vlastite rezidencije u Las Vegasu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity Ivana Knoll u badiću koji je više otkrio nego sakrio najavila gdje će čekati Novu, odabrala omiljenu joj destinaciju

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šabić, MasterChef - 33 Matea Alduk, Maja Šabić, Lora Cepetić - 1 Matea Alduk, Maja Šabić, Lora Cepetić - 2 Maja Šabić, MasterChef - 31 +25 Maja Šabić, MasterChef - 30 Zanimljivosti Ne stišavaju se reakcije na Majinu pobjedu u MasterChefu, osvojila je srca svih: "Predivna, samozatajna i bez puno riječi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene