Blista!

Nova Adeleina fotografija samo je dodatno istaknula nevjerojatnu transformaciju pjevačice, zanosnu figuru istaknula je u crnoj kombinaciji

Adele, Rich Paul i Kevin Hart - 2 Adele, Rich Paul i Kevin Hart - 2 Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Adele, Rich Paul i Kevin Hart - 1 Adele - 2 Adele - 1 Adele i Rich Paul - 4 Adele i Rich Paul - 3 Adele i Rich Paul - 2 Adele i Rich Paul - 1 Adele - 3 Adele - 4 Adele - 2 +13 Adele - 1 Galerija

Adele je pokazala svoju nevjerojatnu figuru nakon transformacije u crnoj odjevnoj kombinaciji, a fotografije je podijelio poznati komičar Kevin Hart.

Jedna od svjetski omiljenih pjevačica, Adele, pokazala je svoju zanosnu figuru u crnoj odjevnoj kombinaciji nakon ogromne transformacije zbog koje se na dulji period povukla iz javnosti.

Pogledaj i ovo Adele i Dwayne Johnson - 1 Kakva večer! Adele se zarumenjela zbog muškarca kojeg je jedva čekala upoznati, a onda je baš od njega doživjela fantastično iznenađenje!

U crnoj majici i hlačama Adele je pozirala sa svojim partnerom Richom Paulom i poznatim svjetskim komičarom i glumcem Kevinom Hartom, a on je njihovu zajedničku fotografiju podijelio na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real)

Adele je s Richom prisustvovala Kevinovoj zabavi, a pjevačica nije skidala osmijeh s lica.

Iako se skrivala mjesecima, svojom je mršavom figurom iznenadila javnost, a čini se da joj je krenulo nabolje po svim pitanjima jer je već godinu dana sretna u ljubavi s novim partnerom, kojeg je također dugo skrivala od javnosti.

S Richom je jako sretna, a u jednom intervjuu kratko je otkrila da bi s njime voljela osnovati obitelj i udati se za njega, a upravo su o udaji njezini obožavatelji počeli šuškati u rujnu ove godine nakon što su na Adeleinim fotografijama zamijetili zanimljivu knjigu koja nalikuje na vjenčani album.

Viđena je i s velikim dijamantom na ruci, ali pjevačica je ipak te sumnje opovrgnula rekavši da samo voli skupi nakit.

''Nisam zaručena. Jednostavno volim vrhunski nakit'', rekla je kratko.

"Nisam se udala. Nisam se udala. Samo sam zaljubljena. Sretna sam kao što ću uvijek i biti. Mogla bih se i udati", priznala je Adele.

Otkrila je i bi li htjela imati još djece.

"Nikada nisam bila ovako zaljubljena. Opsjednuta sam Paulom. Definitivno želim još djece. Domaćica sam, a stabilan život pomaže mi u glazbi", izdvojila je u intervjuu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 6 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Petar Grašo i Tonči Huljić - 3 +26 Aca Lukas, Tonči Huljić, Ivana Nikolić, Petar Grašo, Neda Ukraden Celebrity Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears - 5 Britney Spears - 3 Britney Spears - 2 +20 Britney Spears - 1 Celebrity Britney nastavlja šokirati: Objavila svoju potpuno golu fotografiju, a intimne dijelove nije se ni trudila sakriti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene