Hm?

Adele se pohvalila nagradom, no fanovi su primijetili jedan drugi detalj na fotografiji: ''Ma, je li moguće?''

Adele Adele Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Adele - 1 Adele - 2 Adele i Rich Paul - 4 Adele i Rich Paul - 3 Adele i Rich Paul - 2 Adele i Rich Paul - 1 Adele - 3 Adele - 2 Adele Adele +19 Adele Galerija

Adele je novom objavom potaknula šuškanja da su ona i njezin partner Rich Paul već stali pred oltar, obožavatelji su primijetili jedan detalj u njezinu domu.

Britanska pjevačica Adele pokrenula je šuškanja novim fotografijama na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Adele - 1 Hm... Adele uhvatili bez trunke šminke, ali i u pomalo čudnom raspoloženju nakon što je bila u našem susjedstvu

Iako se svojim pratiteljima htjela samo pohvaliti novim kipićem koji je dobila na dodjeli nagrada Emmy, Adele je fotografirala kipić i sebe, a nije ni slutila kako će njezini obožavatelji na fotografijama primijetiti sasvim nešto drugo.

Naime, pratitelji su u komentarima počeli pisati kako se u pozadini kipića na hrpi knjiga na stolu vidi i jedna kojoj je naslov ''The Paul's'', a obožavatelji su to odmah povezali s mogućnošću da se Adele udala za svojeg partnera Richa Paula.

''The Paul's, znači li to ono što mislim da znači?'', ''OMG, The Paul's, jesi li se udala?'', neki su od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Pjevačica navode nije komentirala, a pratiteljima je ostavljeno na izbor samo da nagađaju radi li se o albumu s vjenčanja ili nekoj drugoj knjizi koja slučajno nosi naziv njezina partnera.

O vezi Richa i Adele šuškalo se od prošlog ljeta, a par je prvi put zajedno viđen na košarkaškoj utakmici.

Adele je otkrila kako je s Richom vrlo sretna, a o ovom dvojcu počela su i šuškanja o zarukama nakon što je na dodjeli glazbenih nagrada Brit Awards viđena s velikim dijamantnim prstenom.

Ipak, pjevačica je te sumnje opovrgnula rekavši da samo voli skupi nakit.

''Nisam zaručena. Jednostavno volim vrhunski nakit'', rekla je kratko.

"Nisam se udala. Nisam se udala. Samo sam zaljubljena. Sretna sam kao što ću uvijek i biti. Mogla bih se i udati", priznala je Adele.

Otkrila je i bi li htjela imati još djece.

"Nikada nisam bila ovako zaljubljena. Opsjednuta sam Paulom. Definitivno želim još djece. Domaćica sam, a stabilan život pomaže mi u glazbi", izdvojila je u intervjuu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Vjekoslava Huljić i Dušan Vasić Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 5 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 4 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 3 +19 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 2 Celebrity Tonči Huljić objavio tužnu vijest i oprostio se od dugogodišnjeg prijatelja i suradnika: ''Falit ćeš mi kao i član obitelji...''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Graham - 1 Heather Graham - 2 Heather Graham - 3 Heather Graham - 4 +7 Heather Graham Celebrity Nitko ne vjeruje da ima 52 godine! Punila je medijske stupce zbog golih scena s 20 godina mlađim, a onda otišla u zagrljaj drugom muškarcu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene