Hm...

Adele uhvatili bez trunke šminke, ali i u pomalo čudnom raspoloženju nakon što je bila u našem susjedstvu

Adele - 1 Adele - 1 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Adele - 3 Adele - 2 Adele - 4 Adele Adele Adele Adele Adele Adele Adele - 3 +12 Adele - 2 Galerija

Paparazzi su uhvatili Adele bez trunke šminke na luksuznoj jahti s partnerom Richom Paulom te tako približili javnosti njezinu prirodnu ljepotu.

Pjevačica Adele uhvaćena je kako uživa na jahti na romantičnom odmoru s partnerom Richom Paulom, a ukrala je svu pozornost bez trunke šminke pokazavši svoju prirodnu ljepotu, no činilo se i da ju je nešto izbacilo iz takta. 

Pogledaj i ovo Adele i Rich Paul mnogi su se pitali... Adele konačno progovorila o dečku kojeg je skrivala, a odgovorila je i na glasine kojima ne mogu pobjeći već neko vrijeme

Adele je na sebi nosila i crne traperice i majicu i pokazala sjajnu figuru koju je dobila nakon godina borbe s viškom kilograma.

Kombinaciju je upotpunila zlatnim nakitom te pundžom u koju je stavila svoju gustu plavu kosu koja je i često jedan od njezinih zaštitnih znakova.

Nedavno su ona i njen partner ljetovali i u našem susjedstvu, točnije na Sardiniji, a paparazzi su ih uhvatili dok su se ukrcavali na brod.

Iako je to pokušala sakriti, Adele je nedavno napravila jedan estetski zahvat – povećala je usne.

Iako o tome nije sama progovorila, odale su je fotografije koje su snimili paparazzi. Adele je snimljena u automobilu u Beverly Hillsu s Richom, a iako je pokušavala sakriti lice jer je bila bez trunke šminke, prvo što upada u oči na fotkama njezine su natečene usne.

Nedavno je održala i koncerte u Londonu nakon dugo vremena, a ovu glazbenu divu stigle su slušati i brojne poznate zvijezde iz svijeta filma i glazbe.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Leticia Calderon Leticia Calderon Leticia Calderon - 3 Leticia Calderon +4 Leticia Calderon Nekad i sad Legendarna Esmeralda prije više od 20 godina prikovala je Hrvatsku uz male ekrane, zbog nje su se plaćale i mise, a kasnije se doznala gorka istina

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +18 Lidija Bačić Celebrity Lidiji Bačić zbog ove fotke pišu da je sve o čemu muškarci sanjaju, a javljaju joj se obožavatelji iz cijelog svijeta!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene