I stvarno blista!

Adele se konačno vratila na scenu, izgleda bolje nego ikad, a otkrila je i s čime se to borila posljednjih šest godina!

Adele Adele Simon Emmett/PR 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Adele Adele Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: Instagram) +0 Adele (Foto: Getty Images) Galerija

Adele je objavila svoj dugoiščekivani novi singl "Easy On Me".

Britanska soul diva Adele objavila je svoj povratnički singl "Easy On Me" u kojem sa svijetom dijeli detalje o traumatičnih šest godina koje je pretrpjela od zadnjeg objavljivanja ploče.

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

U tom je razdoblju 33-godišnja megazvijezda rekla da je imala "godinu tjeskobe" u kojoj joj se brak raspao. Iako njezin glas nije izgubio na snazi, tekst novog singla otkriva duboku ranjivost, uz snažni refren "budi nježan prema meni" pjevan uz jednostavnu klavirsku frazu.

Spot za pjesmu “Easy On Me” je sniman prošloga mjeseca u Quebecu, a Adele je ponovno surađvala s nagrađivanim redateljem Xavierom Dolanom.

"Iskreno sam se nadao da će se ovo dogoditi. Za mene nema jačeg nego kad se umjetnici ponovno povežu nakon što su nekoliko godina odvojeni. Ja sam se promijenio. Adele se promijenila. Ovo je prilika da proslavimo to kako smo se razvili i kako smo oboje ostali vjerni našim najdražim temama. Sve je isto, ali drukčije”, izjavio je Dolan.

 Pjevačica koja je prodala milijune albuma nije zaboravljena, unatoč tome što je godinama bila izvan pozornosti, a obožavatelji su u 10 sati od objavljivanja singla na njezinoj službenoj stranici na YouTubeu više od 18 milijuna puta pogledali pjesmu.

Njezin dugo očekivani novi album "30" bit će objavljen 19. studenog,  a snimanje je počelo prije tri godine, napisala je na Twitteru, u vrijeme kada joj je život bio "labirint apsolutnog nereda i unutarnjih previranja".

S obzirom na to da je Adele prodala milijune albuma i osvojila niz nagrada, uključujući Oscara i 15 Grammyja, izdanje je vjerojatno najiščekivanije u godini.

Prekinula je petogodišnju šutnju intervjuom za Vogue, objavljenim prošli tjedan, u kojemu je govorila o tome da je živjela kao samotnjak dok se borila s tjeskobom.

"Usput sam naučila mnogo istina o sebi. Odbacila sam mnogo slojeva, ali se i zavila u nove", napisala je u objavi na Twitteru.

"Napokon sam ponovno pronašla svoje osjećaje. Otišla bih toliko daleko da kažem da se nikad u životu nisam osjećala mirnije."

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene