Nevjerojatna promjena!

Na ovim je fotografijama žena koja je nekad posebnom ljepotom obarala s nogu, pogledajte kako je izgledala u danima najveće slave!

Bridget Fonda - 3 Bridget Fonda - 3 Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda - 4 Bridget Fonda - 2 Bridget Fonda - 1 Bridget Fonda Bridget Fonda Bridget Fonda +0 Bridget Fonda - 3 Galerija

Nekadašnja plavokosa ljepotica Bridget Fonda danas je potpuno neprepoznatljiva, a njezine najnovije fotografije pokazuju koliko se zapustila.

Glumica iz devedesetih Bridget Fonda bila je jedna od najvećih filmskih zvijezda, a danas izgleda neprepoznatljivo.

Pogledaj i ovo showbuzz ne sliči sebi Suprug fatalne ljepotice šokira drastičnom transformacijom, dok se ona skriva od javnosti, on se ne prestaje pokazivati!

Taj opis itekako je potvrđen na najnovijim fotografijama paparazza koji su je uhvatili dok je hodala do svojeg automobila u Los Angelesu u rijetkom izlasku.

Zapuštena glumica viđena je u širokoj crnoj trenirci, dugom bijelom džemperu te s raščupanom kosom. U rukama je nosila papire, a kad je primijetila paparazze, pokušala je skrenuti pogled. Posljednji put javnost ju je vidjela u rujnu prošle godine.

Danas 59-godišnja Bridget iz svijeta glume povukla se 2002. godine, i to nakon pojavljivanja u nizu hvaljenih filmova, a u javnosti je prvi put viđena tek 12 godina kasnije. Paparazzi su je ovih dana uhvatili u ležernom izdanju kada se uputila u kupnju, a nekad vitka plavokosa ljepotica danas ne nalikuje na sebe, i to zbog nekoliko desetaka kilograma koje je prikupila tijekom godina, prosijede kose i naočala za vid koje nosi na transformiranom licu.

Nakon što se povukla iz Hollywooda, posvetila se obiteljskom životu, a inače potječe iz slavne holivudske dinastije Fonda, koja uključuje njezina djeda Henryja Fondu, oca Petera Fondu i tetku Jane Fonda. U svijetu glume vrhunac slave postigla je tijekom 80-ih i 90-ih nakon što je dobila glavne uloge u brojnim kinohitovima. Mnogi je pamte kao Allison Allie Jones iz trilera "Oglas donosi smrt" iz 1992. godine, a iste se godine pojavila uz Matta Dilliona u romantičnoj komediji "Samci", koju je režirao Cameron Crowe.

Godine 1997. s Robertom De Nirom, Samuelom L. Jacksonom i Pam Grier glumila je u kriminalističkoj drami "Jackie Brown" Quentina Tarantina, a njezina posljednja glavna uloga bila je s Jet Lijem u filmu "Zmajev poljubac" iz 2001. godine. Svoju glumačku karijeru odlučila je završiti 2002. kako bi osnovala obitelj s Dannyjem Elfmanom, a sina Olivera dobili su 2005. godine.

Godine 2020. Danny i Bridget prodali su svoje dvije vile u Los Angelesu za ukupnu cijenu od 14,6 milijuna dolara i preselili se u Santa Barbaru, gdje posjeduju ranč.

Iako su tamo planirali ostati samo mjesec dana tijekom izolacije zbog pandemije koronavirusa, na kraju su odlučili da će ranč postati njihov primarni dom.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Damiano David - 12 Damiano David - 11 Damiano David - 10 Damiano David - 9 +23 Damiano David - 8 Nekad i sad Što se dogodilo mlađahnom Talijanu koji je prije dvije godine postao tiha patnja ženama diljem svijeta?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Martinović Mrle - 1 Konstrakta i Let 3 Let 3 - 3 Let 3 - 2 +26 In Magazin: Let 3 - 7 Celebrity Mrle pozirao u kupaćim gaćicama, a fanovima je za oko zapeo jedan detalj koji ne ide uz ovu odjevnu kombinaciju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene