Nije je bilo 12 godina!

Pamtimo je kao vitku plavokosu ljepoticu i veliku zvijezdu, a danas ne nalikuje na sebe i skriva se od javnosti

Bridget Fonda Bridget Fonda Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda Bridget Fonda +0 Bridget Fonda Galerija

Bridget Fonda snimljena je u rijetkom izlasku u Los Angelesu, a nakon što se povukla iz svijeta glume, njezin se izgled u potpunosti promijenio.

Jedna od najvećih filmskih zvijezda 90-ih godina, Bridget Fonda, snimljena je u svojem rijetkom izlasku u Los Angelesu, a pritom je izgledala gotovo neprepoznatljivo u odnosu na dane kada je bila na vrhuncu slave.

Pogledaj i ovo showbuzz ne sliči sebi Suprug fatalne ljepotice šokira drastičnom transformacijom, dok se ona skriva od javnosti, on se ne prestaje pokazivati!

Danas 58-godišnja Bridget iz svijeta glume se povukla 2002. godine, i to nakon pojavljivanja u nizu hvaljenih filmova, a u javnosti je prvi put viđena tek 12 godina kasnije. Paparazzi su je ovih dana uhvatili u ležernom izdanju kada se otputila u kupnju, a nekad vitka plavokosa ljepotica danas ne nalikuje na sebe, i to zbog nekoliko desetaka kilograma koje je prikupila tijekom godina, prosijede kose i naočala za vid koje nosi na transformiranom licu.

Nakon što se povukla iz Hollywooda, posvetila se obiteljskom životu, a inače potječe iz slavne holivudske dinastije Fonda, koja uključuje njezina djeda Henryja Fondu, oca Petera Fondu i tetu Jane Fonda. U svijetu glume vrhunac slave postigla je tijekom 1980-ih i 1990-ih nakon što je dobila glavne uloge u brojnim kinohitovima. Mnogi je pamte kao Allison Allie Jones iz trilera "Single White Female" iz 1992. godine, a iste se godine pojavila uz Matta Dilliona u romantičnoj komediji "Singles", koju je režirao Cameron Crowe.

Godine 1997. s Robertom De Nirom, Samuelom L. Jacksonom i Pam Grier glumila je u kriminalističkoj drami "Jackie Brown" Quentina Tarantina, a njezina posljednja glavna uloga bila je s Jet Lijem u filmu "Kiss of the Dragon" iz 2001. godine. Svoju glumačku karijeru odlučila je završiti 2002. kako bi osnovala obitelj s Dannyjem Elfmanom, a sina Olivera dobili su 2005. godine.

Godine 2020. Danny i Bridget prodali su svoje dvije vile u Los Angelesu za ukupnu cijenu od 14,6 milijuna dolara i preselili se u Santa Barbaru, gdje posjeduju ranč. Iako su tamo planirali ostati samo mjesec dana tijekom izolacije zbog pandemije koronavirusa, na kraju su odlučili da će ranč postati njihov primarni dom.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) +9 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Nekad i sad Šokantne fotografije nekadašnje seks-bombe: Oči jedva drži otvorenima, a rijetki su uopće prepoznali o kojoj je ljepotici riječ!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +25 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Sjećate se mlađahnog muža Nine Badrić? Razveli su se nakon šest godina, a on se oženio bivšom djevojkom našeg sportaša

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene