Što joj je ovo trebalo?

Šokantne fotografije nekadašnje seks-bombe: Oči jedva drži otvorenima, a rijetki su uopće prepoznali o kojoj je ljepotici riječ!

Heather Locklear Heather Locklear Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) +3 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Galerija

Heather Locklear snimljena je neprepoznatljiva i naotečena lica na ulicama Calabasasa, na kojima se pojavila prvi put nakon pet mjeseci.

Američka glumica i zvijezda serije "Melrose Place" Heather Locklear pojavila se gotovo neprepoznatljiva na ulicama Calabasasa, no dežurnim paparazzima ipak nije mogla pobjeći.

Pogledaj i ovo Heather Locklear Bila je seks-bomba Bivša ljepotica neurednog izgleda i izgubljenog pogleda snimljena kako sjedi uz cestu, njezine nove fotke sve su rastužile

Lice uskoro 61-godišnje Heather izgledalo je natečeno i podbuhlo, a oči su joj bile jedva otvorene i rijetko tko ju je uspio prepoznati kada se nakon dugo vremena pojavila u javnosti, točnije pet mjeseci nakon što je bila snimljena sa zaručnikom Chrisom Heisserom.

Njezine najnovije fotografije pogledajte OVDJE

Svojevremeno je slovila kao velika seks-bomba, a danas ima mnogo bujniju figuru, dok je njezino lice natečeno lice, kako pišu strani mediji, posljedica mogućih zahvata koje je imala, ali i godina alkoholizma. Vidljivo je da je operacijama sređivala obraze i nos, a očito je pretjerala i s botoksom. Budući da se Heather pojavljuje u javnosti bez šminke, njezino drukčije, uništeno lice još se više ističe.

Posljednjih godina pozornost javnosti plijeni svojim privatnim životom, a sudeći po posljednjim informacijama, u sretnoj je vezi sa zaručnikom Chrisom, s kojim će navodno uskoro i pred oltar. Kružile su priče da su prekinuli, no oboje su to demantirali.

Iako se Heather pojavljivala u javnosti bez zaručničkog prstena te nije o njemu ništa pisala na svojem Instagramu, čini se kako je par izgladio sve nesuglasice. Par je bio u vezi još u srednjoj školi, no nakon tog školskog razdoblja nastavili su dalje sa životom. Obnovili su svoju ljubav u jesen 2017.

Uz to je medijske stupce punila svojim problemima s alkoholom i nasiljem. Naime, u ožujku 2018. Heather je tukla zaručnika Chrisa, a njezin je brat zvao policiju. Kada su došli policajci, prijetila im je i tvrdila da će ih srediti oružjem koje drži u kući, ali brzo je utvrđeno da ono ne postoji.

Par je kasnije nadvladao sve probleme te je Heisser pomogao glumici s odvikavanjem i čini se da Heather napokon dobro napreduje po pitanju svoje ovisnosti.

Inače, Heather je poznata i po ulozi Sammy Jo Carrington u sapunici "Dinastija", koja se emitirala od početka 80-ih godina. Pratili su je gledatelji diljem svijeta, pa i u Hrvatskoj. Žene su nekad htjele izgledati poput glumice, a muškarci su uzdisali za njom. Nalazila se na listama najljepših žena, no danas je tek sjena ljepotice kakva je bila.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac - 1 Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac - 3 Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac - 4 Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac - 2 +6 Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Nekad i sad Sestre Husar su prije 17 godina žarile i palile domaćom estradom i voljele noćne izlaske, a onda se dogodio trenutak koji je sve promijenio

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +25 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Sjećate se mlađahnog muža Nine Badrić? Razveli su se nakon šest godina, a on se oženio bivšom djevojkom našeg sportaša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene