Nije se svima svidjelo

Kći Zdravka Čolića novom provokativnom fotografijom naljutila pratitelje, neki su se baš okomili na nju

Una Čolić - 7 Una Čolić - 7 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić - 3 Una Čolić - 2 Una Čolić - 6 Una Čolić - 5 Una Čolić - 1 Una Čolić - 4 Una Čolić - 5 Una Čolić - 3 Una Čolić - 2 Una Čolić +22 Una Čolić Galerija

Kći Zdravka Čolića Una Čolić na svom Instagramu ne prestaje izazivati golišavim fotografijama, a ovom je objavom naljutila neke od svojih pratitelja.

Una Čolić, kći pjevača Zdravka Čolića, ponovno je pokrenula lavinu rasprava na svom Instagram profilu novom objavom.

Pogledaj i ovo Una Čolić - 2 ''Mačka!'' Ona je kći jedne od najvećih zvijezda regije i voli pažnju, a komplimente je ovaj put pobrala zbog nove fotke u badiću!

U kratkoj crnoj haljinici, Una je pozirala pokraj prozora, a veliku pozornost ukrao je njen vrlo duboki dekolte. Bujno poprsje jedva je ostalo u haljinici koju su držale bretele, a Una je fotografiju dodatno začinila i zamišljenim pogledom u daljinu.

I dok neki pratitelji nisu mogli nahvaliti njenu ljepotu i seksipil, drugima se fotografija baš i nije svidjela.

''Stvarno si predivna mlada dama'', ''Lijepo i jednostavno'', ''Opa, vidi male'', ''Ti si top'', pisali su neki pratitelji, a drugima je ovo bilo degutantno.

''Dama?'', ''Glava prazna, ali zato je grudnjak pun'', ''Ajde prestani više sramotiti oca'', ''Lijepa si, ali slikaš se kao sponzoruša'', ''Užas, kad nemaš čime drugim da se pohvališ…'', okomili su se oštro na nju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Una na zlobne komentare nije odgovorila, a medijske stupce već je nekoliko puta punila svojim izgledom i provokativnim fotografijama u kojima ju mnogi ne podržavaju, ali poznati tata još se o tome nije oglasio.

Iako ju je Zdravko prije čuvao od očiju javnosti te svoj privatni život držao za sebe, što voli činiti i sada, Una voli pozornost, pa uživa u pažnji svojih pratitelja, kojih je na Instagramu skoro 40 tisuća.

Čolić je Unu dobio sa suprugom Aleksandrom, s kojom je u braku od 2001. godine, a par osim nje ima i mlađu kćer Laru.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +27 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput objavila video nestašnog Blooma u akciji, evo gdje ga je zatekla: ''Čula sam tišinu i znala sam!''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Iris Livaja Marko Livaja i Iris Rajčić - 4 Marko Livaja i Iris Rajčić - 3 Marko Livaja i Iris Rajčić - 2 +8 Marko Livaja i Iris Rajčić - 1 Celebrity Livaja u izlasku sa suprugom Iris i njihovom kćerkicom pokazao nježnu stranu, preslatka Elizabet nije se odvajala od tate!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene