Morski vitamini!

Kći Zdravka Čolića javlja se iz Opatije, fotografije bez trunke šminke otkrile su da je prava ljepotica!

Una Čolić Una Čolić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić Una Čolić Una Čolić Una Čolić - 3 Una Čolić - 4 Una Čolić - 5 Una Čolić - 6 Una Čolić - 7 Una Čolić - 8 Una Čolić - 9 +20 Una Čolić - 10 Galerija

Una Čolić, kći Zdravka Čolića, vidno uživa u Opatiji, a tome svjedoče i fotke koje je podijelila na društvenim mrežama.

Una Čolić, kći legendarnog pjevača Zdravka Čolića, pohvalila se da uživa u Opatiji, a od tamo je podijelila niz fotografija s balkona sobe, pogleda na more, ali i sebe u bikiniju.

Pogledaj i ovo Una Čolić - 2 ''Mačka!'' Ona je kći jedne od najvećih zvijezda regije i voli pažnju, a komplimente je ovaj put pobrala zbog nove fotke u badiću!

Na jednoj od fotografija pozira u vodi te se na njezinu licu može vidjeti da se zaista odmara u ljetnim danima, dok na drugoj fotografiji pozira u jednodijelnom badiću s pogledom na more. U njemu je istaknula svoju vitku figuru, ali i pokazala svoje bujno poprsje.

Također, možemo primijetiti kako na njezinom licu nema niti malo šminke, pa je ovoga puta Una dokazala svoju besprijekornu prirodnu ljepotu. 

"Morski vitamini", stajalo je u opisu ispod njezine objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Fanovi su pohvalili njezin izgled: "Ljepotica", "Prelijepa si", "Ličiš na tatu", "Prekrasna djevojka", "Lijepa i bez golišavih fotki", "Mačka", "Slatkoćo".

Osim u badiću, ova atraktivna brineta objavljuje i fotke u svakidašnjim kombinacijama, u kojima također blista, što pokazuje da ima i smisla za modu te da vjerno prati nove trendove.

Svoje slobodno vrijeme rado provodi putujući oko svijeta, a to dokazuju i njezini naglasci, na kojima bilježi trenutke iz svake države koju posjeti. Također, ne skriva da uvijek odsjeda u hotelima, a poglede s balkona rado dijeli s fanovima.

Una svoju ljubav prema Zdravku pokazuje u pričama na Instagramu, u kojima dijeli najdraže trenutke s njim.

Također, svoje vrijeme često provodi i u izlasku s prijateljicama, s kojima dijeli fotografije.

Čini se kako je ova uspješna djevojka još uvijek slobodna te je još u potrazi za onim pravim. No, ne skriva bukete cvijeća koje dobiva od svojih simpatija te ih rado dijeli u svojim pričama i sprema u naglaske.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković Severina Vučković Severina Severina Vučković +24 Severina Zanimljivosti Woody Harrelson razveselio Severinina sina, pjevačica objavila fotku i otkrila o čemu je riječ!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mina Joksimović - 10 Mina Joksimović - 4 Mina Joksimović - 3 Mina Joksimović - 2 +10 Mina Joksimović - 5 Celebrity Kći pjevača koji je omiljen u regiji odmara se u Hrvatskoj i hvali se raskošnim atributima u tijesnim badićima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene