Prava ljepotica!

Kći Zdravka Čolića slavila rođendan u haljini ispod koje je virio čipkasti grudnjak, u javnosti je nema često, ali seksi fotke rado objavljuje!

Una Čolić Una Čolić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić Una Čolić Una Čolić Una Čolić - 8 Una Čolić - 7 Una Čolić - 8 Una Čolić - 9 Una Čolić Una Čolić Una Čolić +20 Una Čolić - 9 Galerija

Una Čolić pozirala je u crnoj haljinici koja je istaknula njezine zgodne noge, te tako otkrila svojim pratiteljima što slavi.

Kći legendarnog pjevača Zdravka Čolića, Una vrlo je aktivna na svojim društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Una Čolić - 2 ''Mačka!'' Ona je kći jedne od najvećih zvijezda regije i voli pažnju, a komplimente je ovaj put pobrala zbog nove fotke u badiću!

Ovog puta svoje pratitelje počastila je novom atraktivnom fotografijom. Naime, pozirala je u klubu na stolici u crnoj kratkoj svilenoj haljinici koja je savršeno istaknula njezine duge i istrenirane noge. Duboki dekolte pokazao je njezin čipkasti crni grudnjak koji nikako nije uspjela sakriti. Cijeli outfit podigla je pletenicom u kosi i parom crnih salonki.

"Drska od rođenja *21*", napisala je Una. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Ugodno iznenađeni pratitelji odmah su joj uputili niz komplimenata:

"Med", "Prava ljepotica", "Goriš", "Sretno Unice", "Zgodnica", "Lijepa si".

Una je najstarija Zdravkova kćer, a njezina mlađa sestra Lara također ide sestrinim stopama te je vrlo popularna na društvenim mrežama.

Inače, Una svoje slobodno vrijeme rado provodi putujući oko svijeta, a to dokazuju i njezini naglasci, na kojima bilježi trenutke iz svake države koju posjeti. Također, ne skriva da uvijek odsjeda u hotelima, a poglede s balkona rado dijeli s fanovima.

Una svoju ljubav prema Zdravku pokazuje u pričama na Instagramu, u kojima dijeli najdraže trenutke s njim.

Također, svoje vrijeme često provodi i u izlasku s prijateljicama, s kojima dijeli fotografije.

Čini se kako je ova uspješna djevojka još uvijek slobodna te je još u potrazi za onim pravim. No, ne skriva bukete cvijeća koje dobiva od svojih simpatija te ih rado dijeli u svojim pričama i sprema u naglaske.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović - 2 +5 Marija Šerifović - 4 Celebrity Marija Šerifović o nedavnom javnom ispadu bijesa: "Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti, ali...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 +26 Nives Celzijus - 6 Celebrity Pored ovakvog dekoltea teško je bilo Nives gledati u oči, njene bujne grudi bile su u nikad krupnijem planu!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene