''Svaka vam čast!''

Najpoznatiji hrvatski TikToker i supruga upustili su se u opasnu aktivnost na koju se mnogi ne bi odlučili!

Sandi Pego i Cindy Šoštarić - 1 Sandi Pego i Cindy Šoštarić - 1 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego i Cindy Šoštarić - 7 Sandi Pego i Cindy Šoštarić - 6 Sandi Pego i Cindy Šoštarić - 5 Sandi Pego i Cindy Šoštarić - 4 Sandi Pego i Cindy Šoštarić - 3 Sandi Pego i Cindy Šoštarić - 2 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Sandi Pego i Ismael Hadžić Sandi Pego i Ismael Hadžić Sandi Pego i Cindy +16 Sandi Pego i Cindy Galerija

Najpoznatiji hrvatski tiktoker Sandi Pego sa suprugom je otputovao u daleki Dubai pa se okušali u aktivnosti na koju se mnogi ne bi usudili.

Najpoznatiji hrvatski tiktoker Sandi Pego sa svojom je suprugom otputovao u daleki Dubai, a osim razgledavanja grada i uživanja na beskrajnim plažama, on i Cindy Šoštarić Hadžić okušali su se i u jednoj opasnoj aktivnosti.

Pogledaj i ovo Sandi Pego i Cindy Šoštarić Nova mala obitelj! Sandi Pego podijelio prvu fotografiju s novorođenim sinčićem, otkrio i koje su ime odabrali za mališana

Sandi je objavio fotografije s ruba jedne zgrade, a u zanimljivim kostimima i kacigama te povezani užadi oboje su se nagnuli s ruba i raširili ruke. Na ovo se ne bi svatko odlučio, a pogotovo ne osobe koje se boje visine, ali i i Sandi i Cindy priznali su da vole živjeti na rubu i uživati u adrenalinskim sportovima.

''Živimo na rubu! Ne znam baš kako će nam pomoći ove kacige u najgorem slučaju, ali dobro, neka ih'', napisao je Sandi u opis fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Pego (@sandi.pego)

Njegovi pratitelji u komentarima su ih zezali da peru prozore na ovoj visokoj zgradi, a drugi su im čestitali na hrabrosti i govorili da se oni nikada ne bi usudili na ovakvo nešto.

''Jel to perete prozore na neboderima?'', ''Svaka vam čast, ja bih umrla tamo gore!'', ''Koliko moćna slika'', ''Ludnica'', glasili su komentari.

Sandi i Cindy upoznali su se prije šest godina na jednom poslovnom projektu, a vjenčali su se nakon tri i pol godine veze, u kolovozu 2021. godine. Zajedno snimaju zanimljiva i smiješna videa na TikToku, koja su im donijela gotovo 800 tisuća pratitelja.

Prije nekoliko mjeseci rodio im se i sinčić Ian, a iako ima samo četiri mjeseca, maleni je već svašta posjetio sa svojim roditeljima te se ne prestaju hvaliti da su ponosni roditelji.

A upravo njihovu prvu trudnoću najavili su u jednoj epizodi ''Plesa sa zvijezdama'' u kojoj se prošle godine natjecao Sandi te odnio drugo mjesto s plesnom partnericom Helenom Janjušević.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Zorica Kondža Zorica Kondža Klapa Rišpet i Zorica Kondža - 2 Zorica Kondža +10 Zorica Kondža Celebrity Naša glazbena diva osvrnula se na svoja golišava izdanja: "Tko zna pjevati, ne mora pokazati ni grudi ni noge"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ruport Murdoch i Ann-Lesley Smith - 1 Ruport Murdoch i Ann-Lesley Smith - 2 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) +25 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Celebrity Slavni 91-godišnji milijarder uhvaćen s novom, mlađom partnericom, utjehu je našao samo 6 mjeseci nakon razvoda od četvrte supruge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene