Predivno!

Supruga našeg najpoznatijeg tiktokera objavila je prvu fotografiju sa sinom iz njihova doma, a evo kakav im je doček tata priredio!

Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Cindy Šoštarić Hadžić - 1 Cindy Šoštarić Hadžić - 4 Cindy Šoštarić Hadžić - 2 Cindy Šoštarić Hadžić - 7 Cindy Šoštarić Hadžić - 6 Cindy Šoštarić Hadžić - 4 Cindy Šoštarić Hadžić - 1 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Cindy Šoštarić Hadžić Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 +9 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 6 Galerija

Cindy Šoštarić podijelila je prvu fotografiju s novorođenim sinčićem Ianom iz njihova doma, evo kako ih je dočekao sretni tata Sandi Pego.

Cindy Šoštarić Hadžić prošlog je tjedna rodila sinčića Iana, a sretni tata Sandi Pego jedva je dočekao podijeliti vesele vijesti sa svojim vjernim pratiteljima.

Pogledaj i ovo Sandi Pego i Cindy Šoštarić Divna uspomena! Jedan od najpopularnijih domaćih infuencera objavio golišave fotke sebe i supruge pred dolazak djeteta!

Sandi je pratio svaki trenutak porođaja, a sa Cindy je bio i prije nego što je morala u rađaonicu. Par je s nestrpljenjem čekao da maleni stigne na svijet, a Cindy je sada podijelila i prvu fotografiju s njim.

Cindy je pozirala u dječjoj sobi u fotelji, a u naručju nježno drži svoje dijete.

''Dome slatki dome, dobrodošao doma maleni, novi život je pred tobom!'' napisala je u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Šoštarić Hadžić (@cindysostaric)

''Mamita'', komentirao je Sandi, a ostali su u komentarima nahvalili divnu Cindy.

Kada su stigli kući, Sandi je za njih pripremio i posebno iznenađenje te je cijelu kuću ukrasio plavim i bijelim balonima i raznim poklonima za malenog i mamu.

Podsjetimo, par je otkrio da čeka prinovu u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem smo Sandija gledali kao natjecatelja, a nakon toga održali su i glamuroznu proslavu na kojoj su otkrili spol djeteta.

Sandi i Cindy upoznali su se prije šest godina na jednom poslovnom projektu, a vjenčali su se nakon tri i pol godine veze, u kolovozu 2021. godine. Zajedno snimaju zanimljiva i smiješna videa na TikToku, koja su im donijela gotovo 800 tisuća pratitelja.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 +29 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus javila se iz kreveta pa suptilno pokazala jedan od svojih najvećih aduta u jedva vidljivom rublju!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 3 +8 Martina Tomčić - 1 Celebrity Pogledajte fotografiju Martine Tomčić zbog koje su neki otišli korak dalje u komentiranju: ''Oprosti na psovki...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene