Divno djetinjstvo!

Princeza Charlotte i princ George uživaju nakon preseljenja na novo imanje, bliski izvori otkrili što najviše vole raditi!

George, Charlotte i Louis - 1 George, Charlotte i Louis - 1 Afp 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte Princeza Charlotte Princ William, princ George, Kate Middleton Princ George, princeza Charlotte Princ William, princ George, Kate Middleton, princeza Charlotte Princeza Charlotte, princ George, Kate Middleton, Camilla Parker Bowles, Sophie Wessex Kate Middleton, princ George Princ George Princeza Charlotte, princ George Princ George, princ William i Kate Middleton - 1 +23 Princ George, princ William i Kate Middleton - 2 Galerija

Bliski izvori potvrdili su da je i kraljevska obitelj samo obična obitelj, a to najviše potvrđuju dječica, princ George i princeza Charlotte.

Princ i princeza od Walesa uživaju u Windsoru nakon preseljenja u Adelaide Cottage, tvrde izvori bliski paru.

Pogledaj i ovo Kate Middleton s djecom Duga dva tjedna Otkriveno je zašto Kate u bolnici nisu posjećivala njena djeca, ona i William za to su imali razumljiv razlog

Princ George i princeza Charlotte jedva su dočekali da bez pritiska mogu uživati kod svoje kuće, a da su sasvim normalna obitelj, otkrili su tamošnji izvori.

Princ William i Kate Middleton također su oduševljeni što njihova djeca mogu izaći van u prirodu, a jedan od izvora potvrdio je da se djeca vole voziti na svojim biciklima po imanju.

Za časopis People obiteljski prijatelji rekli su da su devetogodišnji princ George, sedmogodišnja princeza Charlotte i četverogodišnji princ Louis stvarno uzbuđeni upoznati što sve nudi njihov novi dom.

Također, tim činom Kate i William žele stvoriti modernu normalnu kraljevsku obitelj, a svojoj djeci ne žele braniti normalno odrastanje, kao što ni Diana nije branila Williamu i Harryju.

Prema izvješćima, par je ranije rekao da želi održati stvari što je više moguće normalnima za svoje troje djece nakon smrti kraljice.

Kružila su šuškanja da će se obitelj preseliti u Windsor, ali trenutačno ipak žive u Adelaide Cottageu, u čijoj blizini vikendicu imaju i princ Harry i Meghan Markle.

Adelaide Cottage izgrađen je za kraljicu Adelaide 1831. godine i smješten je samo 10 minuta hoda od dvorca Windsor u privatnom Home Parku.

A s obzirom na to da je ovo imanje puno manje, Williamova i Kateina dadilja Maria Teresa Turrion Borrallo sada prvi put živi negdje drugdje, kao i ostalo osoblje, uključujući spremačicu i kuhara, a obitelj je na imanju sama.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 6 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Petar Grašo i Tonči Huljić - 3 +26 Aca Lukas, Tonči Huljić, Ivana Nikolić, Petar Grašo, Neda Ukraden Celebrity Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 6 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 5 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 4 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 3 +17 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 2 Celebrity Muškarca kojeg su žene obožavale ostavila je zbog bizarnog razloga: ''Zatezali su mi omču oko vrata sve više, sve dok ti ne isperu mozak''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene