težak dan

Maleni princ George i princeza Charlotte svečano odjeveni stigli su na posljednji ispraćaj kraljice, ne odvajaju se od majke Kate

Princ George, princeza Charlotte Princ George, princeza Charlotte Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George, Camilla Parker Bowles Princ George i princeza Charlotte - 3 Princ George i princeza Charlotte - 1 Princ George i princeza Charlotte - 2 Princ George i princeza Charlotte - 4 Princeza Charlotte Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George Princ George i princeza Charlotte +21 Kate Middleton Galerija

Camilla Parker Bowles i Kate Middleton stigle su na posljednji ispraćaj kraljice Elizabete, a s njima su princeza Charlotte i princ George.

U Westminstersku opatiju pristižu i prvi članovi kraljevske obitelji koji neće u procesiji hodati iza kraljičina lijesa, a među njima su kraljica supruga Camilla Parker Bowles i princeza od Walesa Kate Middleton.

Pogledaj i ovo Princ William, Kate Middleton i princ George vidite li vi što nedostaje? Netko se dobro poigrao s božićnom čestitkom Williama i Kate, ali svi se pitaju kako oni nisu primijetili tako očite detalje prije puštanja u javnost!

S njima su i Kateina djeca, 9-godišnji princ George te 7-godišnja princeza Charlotte, dok je 4-godišnji Louis ostao kod kuće jer je još premalen za takvo događanje. George i Charlotte tako su najmlađi članovi kraljevske obitelji koji sudjeluju u povijesnom događaju.

Princ i princeza pojavili su se u crnini, Charlotte nosi crni šešir s mašnom i crni kaputić, dok je George u tamnoplavom odijelu. Po dolasku u povijesnu opatiju Charlotte je čvrsto držala majčinu ruku, a George je hrabro koračao ispred njih.

"Kao roditelji dugo su razmišljali o tome bi li im se trebala pridružiti i djeca. Naravno, Louis je premlad, no misle kako su George i Charlotte dorasli tome", kazao je izvor iz palače za Daily Mail.

Malenom princu još nije sve u potpunosti jasno oko smrti prabake, kako tvrdi njegova maka.

Kate je o sinčiću pričala s australskim guvernerom Davidom Hurleyem tijekom službenog susreta u nedjelju u Buckinghamskoj palači. Hurley je za medije otkrio kako mu je Kate ispričala da Louis postavlja puno pitanja o kraljici, poput toga hoće li se još moći igrati kada ode u dvorac Balmoral jer nje više neće biti tamo.

Na posljednji ispraćaj kraljice Elizabete II. stigli su neki od najmoćnijih ljudi današnjice, a sprovod će čuvati najveće osiguranje u povijesti Londona.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Olena Zelenska - 4 Olena Zelenska - 2 Olena Zelenska - 1 Olena Zelenska - 3 +11 Olena Zelenska - 5 Celebrity Uoči sprovoda kraljice Elizabete Kate Middleton u palači je ugostila ženu čiji se dolazak iščekivao s posebnim poštovanjem i suosjećanjem

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Princ George i princeza Charlotte s princem Williamom i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom Princeza Charlotte +24 Princ William i princeza Charlotte Celebrity Kraljevska obitelj donijela je povijesnu odluku koja je poslije nekoliko dana nagađanja sada napokon i potvrđena iz palače!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene