Fora!

Princ Harry udomio je novog kućnog ljubimca, a dao mu je i posebno ime povezano s Hrvatskom!

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Afp 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Camilla Parker-Bowles i Meghan Markle Princ Harry Meghan Markle Prinčevi William i Harry, Kate Middleton, Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle +21 Meghan Markle Galerija

Princ Harry i Meghan Markle udomili su psa, a dali su mu i jedno zanimljivo ime po uzoru na jedan od hrvatskih gradova.

Princ Harry i Meghan Markle odlučili su uljepšati djetinjstvo svojoj dječici Archieju i Lilibet te su udomili novog kućnog ljubimca, piše PageSix.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Iz jednog skloništa, par je udomio psa labradora, a Harry je u razgovoru s dobitnicima nagrada britanske nacionalne dobrotvorne organizacije WellChild na kojoj su trebali prisustvovati istog dana kada je umrla i kraljica Elizabeta otkrio da su psu dali zanimljivo ime.

''Imamo crnog labradora po imenu Pula, bigla po imenu Guy. I imamo još jednog bigla po imenu Mia. Oni jure okolo za vjevericama'', rekao je veselo princ Harry.
Princ se potom našalio da on i Meghan sada imaju petoro djece.

''Sada imam troje pasa u ovoj kući, tako da zapravo imamo petero djece'', rekao je kroz smijeh.

Ove godine, Harry i Meghan posvojili su i psa Miju, a vesele vijesti na službenom su Instagram profilu objavili zaposlenici skloništa za pse u Los Angelesu.

''Nedavno smo doživjeli iznenađenje života kada nas je nazvala sama Meghan Markle, raspitujući se o posvajanju bigla od nas! Ovo se dogodilo baš kad smo spasili majku bigla. Od trenutka kada je Mia stigla sa svojim štencima, znali smo da je posebna'', pisalo je u opisu.

''I Meghan i Harry stigli su kako bi upoznali ovu posebnu stariju mamu. Oboje su bili tako divni s Mijom i činili su se kao suosjećajni posvojitelji jedne od naših posebnih preživjelih", rekla je predsjednica Shannon Keith.

Kraljevski par pokušava odmaknuti misli od briga koje ih trenutno more, a od nedavne smrti kraljice i nesuglasica s kraljevskom obitelji, Harry i Meghan rade i na svome dokumentarcu za kojeg neki strahuju da na kraju neće ugledati svjetlo dana.

Par naime nije zadovoljan kako su montirani neki dijelovi te su sada zatražili ponovno spajanje dijelova i rezanje ostalih pa je premijera serije koja je trebala biti prikazana krajem ove godine na Netflixu odgođena za 2023.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora +32 Rita Ora - 9 Celebrity Kao da je zafalilo materijala: Tijelo je omotala u najmanju moguću haljinu, a nije čak uspjela sve ni prekriti!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum +13 Heidi Klum, Leni Klum Celebrity Fotografije Heidi Klum i njene kćeri u seksi donjem rublju izazvale su podijeljene reakcije: ''Ovo nije primjereno!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene