Prognoze nisu dobre

Princ Harry ovim bi postupkom mogao riskirati povratak u kraljevsku obitelj: ''Nema šanse ako to učini!''

Princ Harry Princ Harry Afp 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry Princ Harry i princ Andrew Prinčevi William i Harry, Kate Middleton, Meghan Markle - 2 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton, Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle +20 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Princ Harry dao je napraviti memoare o njemu i njegovu životu u kojoj se osvrće na život s Meghan Markle i napuštanje kraljevske obitelji, a stručnjaci mu ne prognoziraju dobro ukoliko se knjiga objavi.

Princ Harry dao je napisati knjigu o njemu i njegovu životu te kako se sve promijenilo otkad je u njegov život ušla Meghan Markle i otkako su napustili kraljevsku obitelj.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

S obzirom na napetu situaciju koja cijelo vrijeme vlada između Harryja i obitelji, stručnjaci smatraju da izdavanje memoara ne bi bilo dobro za Harryja.

Kraljevska biografkinja Tina Brown smatra da Harry knjigu neće ni izdati.

''Oni su sada u škripcu gdje su uzeli sav taj novac i Harry je sklopio ugovor o knjizi u kojem bi trebao ispričati sve o svom užasnom životu kao dio kraljevske obitelji, ali sada je zapravo mučen zbog toga jer razumije da nema šanse vratiti se natrag ako to učini'', pojasnila je i rekla da kraljevska obitelj više neće prihvatiti Harryja.

Memoari su bili potpisani spremni za očekivano izdavanje na jesen, ali vojvoda od Sussexa navodno je tražio neke značajne izmjene.

'Harry je umiješao prste'', rekao je izvor.

''Želi dotjerati sve u svjetlu kraljičine smrti, njezina sprovoda i dolaska njegova oca Charlesa na prijestolje. Možda ima stvari u knjizi koje možda neće izgledati tako dobro ako izađu tako brzo nakon ovih događaja. Želi da se dijelovi promijene sada. To ni u kom slučaju nije totalno prepisivanje. On očajnički želi napraviti promjene. Ali moglo bi biti prekasno'', dodao je izvor.

Međutim, ista stvar događa se i sa serijom koju su s Netflixom snimili Meghan i Harry.

Serija koja govori o odlasku iz kraljevske obitelji trebala je uskoro izaći na vidjelo, ali odbjegli kraljevski par naglo je zatražio izmjene gotovih materijala te sada postoji veliki rizik da se serija na kraju ni ne objavi, a već se odgodila njena premijera za 2023. godinu.

U rujnu 2020. godine kraljevski par je otkrio da su potpisali ugovor s najvećim streming servisom na svijetu, a nikada nisu skrivali da im je želja baviti se produkcijom. Još otkako su odstupili sa svih kraljevskih dužnosti početkom prošle godine i preselili se u SAD, čini se da Meghan i Harry planiraju potpuni zaokret u životu.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 +29 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus javila se iz kreveta pa suptilno pokazala jedan od svojih najvećih aduta u jedva vidljivom rublju!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 3 +8 Martina Tomčić - 1 Celebrity Pogledajte fotografiju Martine Tomčić zbog koje su neki otišli korak dalje u komentiranju: ''Oprosti na psovki...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene