zna se i što ih brine!

Meghan i Harry u panici: Predomislili su se oko već snimljenog materijala i sad žele odustati od svega!

Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry, Meghan Markle Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Camilla Parker-Bowles i Meghan Markle Princ Harry Meghan Markle Prinčevi William i Harry, Kate Middleton, Meghan Markle - 2 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton, Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle +23 Meghan Markle Galerija

Meghan Markle i princ Harry razmišljaju o svom dokumentarcu, a navodno su na rubu da od svega odustanu jer im se ne sviđa što će se sve iznijeti.

Meghan Markle i princ Harry s velikom i poznatom streaming platformom Netflix snimili su dokumentarac koji se trenutno montira, a par navodno nije svime zadovoljan.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Prvo su krenula šuškanja kako da par sam želi urediti seriju što je oduljilo njezino objavljivanje do kraja 2023. godine budući da žele umanjiti značaj onoga što su rekli o kralju Charlesu III., kraljici supružnici Camilli i princu i princeze od Walesa.

Međutim, sada su na vidjelo izašle informacije da par nije zadovoljan kako se prikazuju određene scene iako su oni sami govorili o svemu pa su sada u strahu od prikazivanja serije.

Navodno je došlo i do te mjere da sada razmišljaju trebaju li seriju uopće pustiti u javnost, ali će je prije toga sigurno do kraja drugačije urediti.

Pred osobama koje rade na ovom projektu velik je posao te kreću ispočetka, a fanovi će seriju još neko vrijeme čekati.

U rujnu 2020. godine kraljevski par je otkrio da su potpisali ugovor s najvećim streming servisom na svijetu, a nikada nisu skrivali da im je želja baviti se produkcijom. Još otkako su odstupili sa svih kraljevskih dužnosti početkom prošle godine i preselili se u SAD, čini se da Meghan i Harry planiraju potpuni zaokret u životu.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik +14 Danijela Dvornik - 1 Celebrity Danijela Dvornik objavila fotku u badiću poslije kupanja u moru, čini se da ljeto za nju još nije gotovo!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović +27 Milica Pavlović Celebrity Srpska folk-zvijezda pozirala u bikiniju bez šminke i fotošopa pa pokazala svoju prirodnu ljepotu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene