Šokantna sjećanja iz djetinjstva

Princ Harry prisjetio se kako je izgledao trenutak u kojem je saznao za smrt majke: ''Otac me nije ni zagrlio''

Princeza Diana i princ Harry Princeza Diana i princ Harry Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i princ Harry Prinčevi William i Harry s princezom Dianom Prinčevi William i Harry s princezom Dianom Leonora Knatchbull i princeza Diana Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 3 Princeza Diana - 1 Princeza Diana - 4 Princ Harry, Meghan Markle Meghan i Harry - 3 Meghan i Harry - 2 +13 Meghan i Harry - 1 Galerija

Princ Harry u svojim se memoarima prisjetio kako je izgledao tužan trenutak u kojem je saznao za tragičnu nesreću svoje majke Diane.

Princ Harry otkrio je kako je izgledao trenutak kada je prvi put saznao za prometnu nesreću u Parizu u kojoj je poginula njegova majka.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Nije mu to trebalo Blizak prijatelj Meghan i Harryja objavio fotku Archieja i posebne osobe pa sve naljutio: "Ovo je podmuklo"

U svojim memoarima ''Spare'', Harry je otkrio kako on i William imaju pramen kose svoje majke koji joj je njezina sestra Sarah odrezala s glave nedugo nakon što je umrla, a prisjetio se i upoznavanja Dodija Fayeda.

Trenutak koji će mu uvijek biti urezan u pamćenje bit će onaj kad je saznao da je njegova majka u lošem stanju. Harry je napisao kako ga je Charles posjeo na krevet i rekao: ''Moj dragi sine'' dok je govorio kako je Diana zadobila ozljede glave od kojih se čini da se neće oporaviti.

''Ono čega se sjećam sa zapanjujućom jasnoćom je da nisam plakao. Ni suza. Otac me nije zagrlio.''

Harry se prisjeća kako je kralj dirao nabore starih popluna, pokrivača i plahti na krevetu dok je saopćavao strašnu vijest, a Harry se trudio shvatiti koliko je nesreća bila teška. Dok je malom Harryju sinulo koliko je teško stanje njegove majke, prisjeća se kako je tiho molio oca, ili Boga, ili obojicu da to nije istina.

Harry je neko vrijeme nakon toga zamolio oca da odu posjetiti majku u bolnicu, ali mu je Charles tada rekao da Diane više nema.

Iako tvrdi da njegov otac nije plakao dok je saopćavao vijest, Harry je rekao da je kralj stavio ruku na njegovo koljeno i rekao da će sve biti u redu.

Harry tvrdi da je njegovo sjećanje prošlo desetljeća napora da se rekonstruira to jutro, a majčinu smrt sam je pokušao probaviti sve do jutra dok nije čuo gajdaša u vrtu.

Unatoč tome što mu je rečeno što se dogodilo, prisjetio se kako je sam sebi govorio da se njegova majka samo skriva i da nije stvarno mrtva.

Prisjetio se kako je njemu i Williamu bilo zabranjeno gledati televiziju kako bi bili zaštićeni od vijesti o Dianinoj smrti. Nakon što su Charlesova i Dianina sestre otišle u Francusku identificirati Dianino tijelo, Harry se prisjeća ponovnog susreta s ocem i tetkama u Londonu.

Kad su stigli i susreli se sa svojom tetom Sarah, Harry piše kako je svakom bratu dala malu plavu kutiju u kojoj je bio pramen Dianine plave kose.

Unatoč tome, Harry se prisjetio da nije vjerovao da ta kosa pripada njegovoj majci i da je sam sebe uvjeravao da je nečija tuđa kako se ne bi morao pomiriti sa stvarnošću njezine smrti.

Harry u memoarima govori i o Dianinoj vezi s Dodijem Fayedom nakon što su ga on i William upoznali dok su bili na odmoru s Dianom u St. Tropezu. Dodija je opisao kao bezobraznog, ali je bez obzira na to djelovao ljubazno te da je njegova majka sijala u njegovoj prisutnosti.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević na Instagramu Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin Jelena Perčin i Momčilo Otašević +17 Jelena Perčin i Momčilo Otašević Celebrity Momčilo Otašević oglasio se prvi put nakon vijesti o razvodu s Jelenom Perčin, evo što je objavio

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Drake - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 +28 Ivana Knoll i Jamie Foxx Celebrity Ivana Knoll bila na zabavi jednog slavnog Oscarovca, a tamo je naletjela na poznatog repera s kojim je prisno pozirala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene