Čvrsto je odbijala!

Princeza Diana rijetko se skidala iz obožavanih komada odjeće, ali nakon jednog događaja za njih više nije htjela čuti

Princeza Diana - 3 Princeza Diana - 3 Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana - 3 Princeza Diana - 2 Princeza Diana - 6 Princeza Diana - 4 Princeza Diana - 1 Princeza Diana na dan tragične nesreće - 3 Princeza Diana na dan tragične nesreće - 2 Princeza Diana i Michael Jackson - 3 Princeza Diana i Michael Jackson - 2 Princeza Diana i Michael Jackson - 1 +11 Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 3 Galerija

Princeza Diana bila je modna ikona svog vremena, a sad je otkriveno i zašto je prestala nositi prestižnu modnu marku nakon razvoda s Charlesom.

Princeza Diana 80-ih i 90-ih godina bila je prava modna ikona, a svjetski poznate modne kuće borile su se kako bi upravo njihov komad Diana prošetala ispred paparazza.

Pogledaj i ovo Princ Charles i Camilla (Foto: Profimedia) Ljubav njegovog života Princ Charles u kupaćim gaćama cvjetnog uzorka uživa sa ženom s kojom je bio i tijekom braka s Dianom

Diana je često odijevala marku Chanel, a voljela je njihove komplete i odijela od tvida. Njihova ljubav i suradnja trajala je sve do razvoda s tadašnjim princem Charlesom, 1996. godine.

Princeza je otada naglo prestala nositi Chanel, a njen dizajner Jason Branson koji je te godine brinuo o odjevnim kombinacijama princeze otkrio je zašto se na to odlučila.

Chanelov logotip s dva slova ''C'' Dianu je previše podsjećao na početna slova imena Charlesa i njegove ljubavnice Camille pa princeza više nije željela nositi taj logotip na sebi.

''Ne, ne mogu nositi duplo ''C''. Kada sam pitao zašto, ona je rekla: ''Camilla i Charles'', ispričao je jednom Jason.

Diana i Charles vjenčali su se 1981. godine, ali njihov brak nikada nije bio sretan. Charles je cijelo vrijeme patio za svojom prvom ljubavi Camillom Parker Bowles s kojom je na kraju i završio nakon rastave s Dianom, a ona je sve te godine patila nesretna u ljubavi.

Nesretan bračni život okončali su godinu dana prije tragične smrti princeze koju i danas mnogi ne mogu preboljeti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity Ivana Knoll u badiću koji je više otkrio nego sakrio najavila gdje će čekati Novu, odabrala omiljenu joj destinaciju

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šabić, MasterChef - 33 Matea Alduk, Maja Šabić, Lora Cepetić - 1 Matea Alduk, Maja Šabić, Lora Cepetić - 2 Maja Šabić, MasterChef - 31 +25 Maja Šabić, MasterChef - 30 Zanimljivosti Ne stišavaju se reakcije na Majinu pobjedu u MasterChefu, osvojila je srca svih: "Predivna, samozatajna i bez puno riječi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene