Prekrasna!

Mia Dimšić očarala pojavom u lepršavoj prozirnoj haljini, a zanimljivo je i sakrila dekolte

Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić - 1 Tomislav Kristo / CROPIX 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić - 4 Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 4 Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić - 4 Mia Dimšić - 3 +21 Mia Dimšić - 2 Galerija

Mia Dimšić očarala je odjevnom kombinacijom na Zagrebačkom festivalu na kojem je izgledala poput vile.

Pjevačica Mia Dimšić nastupila je na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu, a u ovoj odjevnoj kombinaciji izgledala je poput prave vile.

Pogledaj i ovo Mia Dimšić ima raznih komentara Mia Dimšić na meti kritika jer je nastupala za članove HDZ-a: ''Da sam pjevač u 2024. godini...''

U dugoj lepršavoj haljini nježno roze boje s prorezima, Mia je nasmijano pozirala za fotografe na crvenom tepihu, a dekolte je sakrila tkaninom koja se spuštala s jednog ramena preko tijela.

Kombinaciju je dodatno upotpunila i svjetlucavim naušnicama, a na stražnjem dijelu haljine visio je dio materijala koji je podsjećao na veo.

Mia u posljednje vrijeme sve češće nosi modne kombinacije koje ističu njezine najjače atribute, vitke duge noge. A, iako od nje nismo navikli, Mia se sve više odijeva i u elegantne haljine te ističe svoju ženstvenu stranu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STYLE SECONDS Goran Cizmesija (@style.seconds)

Podsjetimo, Mia nas je prošle godine predstavljala na Eurosongu, ali se svojom izvedbom ''Guilty Pleasure'' nije plasirala u finale. Upravo to ove godine mnogi prognoziraju Letu 3 koji će nas predstavljati na ovogodišnjoj Euroviziji te koji odlično stoji na ljestvicama pored ostale konkurencije.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Simonetta Stefanelli - 4 Simonetta Stefanelli - 5 Simonetta Stefanelli - 2 Simonetta Stefanelli - 9 +7 Simonetta Stefanelli - 10 Nekad i sad Gdje je danas prelijepa glumica koja je utjelovila suprugu Michaela Corleonea u kultnom ''Kumu''?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Đana Smajo - 1 Albina Grčić i Đana Smajo - 3 Albina Grčić i Đana Smajo - 2 Albina Grčić i Đana Smajo +26 Albina Grčić - 1 Celebrity Albina na crveni tepih stigla golog trbuha, ali svi su gledali u hlače koje na njoj nismo navikli vidjeti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene