I odlično joj stoji!

Očito je da Mia Dimšić mijenja imidž: U pomalo rokerskom izdanju istaknula je svoje najjače adute!

Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 3 Vanesa Pandzic / CROPIX 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 4 Krštenje Albe Grašo - 2 Krštenje Albe Grašo - 1 Mia Dimšić - 4 Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić Mia Dimšić +21 Mia Dimšić - 3 Galerija

Mia Dimšić u pomalo rokerskoj kombinaciji zasjala je na dodjeli glazbenih nagrada, a da joj crveno odlično stoji pokazala je i neki dan.

Naša pjevačica Mia Dimšić i predstavnica na Euroviziji 2022. godine zasjala je na dodjeli glazbenih nagrada gdje je crvenim tepihom prošetala u rokerskoj kombinaciji.

Pogledaj i ovo Mia Dimšić Prozirni, Seksi izbor Mia Dimšić u haljini s opakim prorezom u kakvoj je još nismo vidjeli izvela prošlogodišnju pobjedničku pjesmu

Mia je odjenula crvenu kožnu haljinu na preklop oko koje je nosila crni remen, a sve to uskladila je s visokim crnim kožnim čizmama, crnim dugim rukavicama i ogrlicom oko vrata te jačom šminkom. Haljina je imala i prorez koji je istaknuo njenu vitku nogu.

Pred fotografima je nabacila lagani osmijeh, a svi su primijetili da je crvena jedna od njenih omiljenijih boja jer ju je nosila i neki dan na proslavi krštenja Albe Grašo.

Mia je na večeru stigla u dugom crvenom kaputu u kojem ju je bilo nemoguće ne zamijetiti, a Dimšić na razna događanja često dolazi u sličnim kombinacijama crne i neke druge jarke boje. Iako se ne voli previše isticati, Mia u posljednje vrijeme sve češće nosi modne kombinacije koje ističu njezine najjače atribute, vitke duge noge.

Podsjetimo, Mia nas je prošle godine predstavljala na Eurosongu, ali se svojom izvedbom ''Guilty Pleasure'' nije plasirala u finale. Upravo to ove godine mnogi prognoziraju Letu 3 koji će nas predstavljati na ovogodišnjoj Euroviziji te koji odlično stoji na ljestvicama pored ostale konkurencije.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jasenko i Dora Houra Jasenko i Dora Houra Jasenko Houra s obitelji - 3 Jasenko Houra s obitelji - 2 +17 Dora Houra - 2 Celebrity Jasenko Houra snimljen u izlasku s lijepom kćeri koju rijetko pokazuje, no ovo je bila posebna prigoda

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Jurišić - 2 Eni Jurišić - 3 Eni Jurišić i Matija Cvek Eni Jurišić +26 Eni Jurišić Celebrity Eni Jurišić na maštovit je način sakrila već poveći trudnički trbuh, no poglede je zato privlačio crni grudnjak koji je virio ispod sakoa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene