Plan se stalno mijenja

Meghan Markle snimljena u provodu bez Harryja, a s dvora su stigle nove informacije o njezinu dolasku u Britaniju

Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 4 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 5 Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle i kralj Charles - 1 Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 2 +20 Meghan Markle Galerija

Meghan Markle viđena je u izlasku s prijateljicama, a njezin izraz lica pokazuje da se uopće ne zamara konstantnim nagađanjima o budućoj krunidbi kralja Charlesa.

Meghan Markle viđena je u zapadnom Hollywoodu dok je na prelijep sunčani dan izašla s prijateljicama na ručak.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Vojvotkinja je nosila crnu odjevnu kombinaciju te je proslavila Dan žena s najdražim ženama, a paparazzima koji su je pratili uputila je sramežljiv osmijeh.

Nakon druženja sjela je u zatamnjeno vozilo i otišla natrag u Montecito, gdje stanuje s princem Harryjem i njihovom dječicom.

Meghan i njezin suprug ne prestaju biti tema medija diljem svijeta, a naročito britanskih, koji konstantno nagađaju o budućoj krunidbi kralja Charlesa, za koju se još ne zna hoće li ili neće na nju stići i odbjegli kraljevski par.

Bliski izvori tvrde da su oni trenutačno uključeni u stvaranje protokola.

Također, svijetom je buknula vijest kako su Meghan i Harry nedavno krstili svoju djevojčicu Lilibet. Uskoro dvogodišnja djevojčica krštena je kao princeza Lilibet Diana, a tom je titulom prvi put oslovljena u priopćenju za javnost.

Meghan i Harry izjasnili su se da bi htjeli da njihova djeca budu princ i princeza, ali o tome se nitko iz palače još nije oglasio.

Glasnogovornik para potvrdio je i da su na krštenje bili pozvani svi članovi kraljevske obitelji, no nitko od njih nije došao.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom na šišanju - 2 Bloom na šišanju - 3 Bloom na šišanju - 4 Bloom na šišanju - 1 +27 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Celebrity Maja Šuput pokazala kako je proteklo šišanje njezina sinčića, Bloom je dobio zvjezdani tretman!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lorena, Franka i Joško Gvardiol - 1 Lorena, Franka i Joško Gvardiol - 2 Lorena i Franka Gvardiol - 2 Lorena Gvardiol - 3 +29 Lorena Gvardiol - 2 Celebrity Joško Gvardiol uživa u društvu svojih lijepih sestara koje su mu stigle u posjet, proveo ih je kroz svoja najdraža mjesta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene