Nitko im nije došao

Harry i Meghan krstili kćer u svojem domu i prvi put je oslovili princezom, evo kako je palača reagirala na to!

Princ Harry i Meghan Markle s djecom Princ Harry i Meghan Markle s djecom Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle s djecom Meghan i Harry - 4 Meghan i Harry - 3 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) Princ Harry i Meghan Markle s djecom Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Meghan Markle Meghan Markle +17 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Princ Harry i Meghan Markle krstili su svoju kćer kao princezu Lilibet Dianu, a na krštenju nije bio nijedan član kraljevske obitelji.

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa, princ Harry i Meghan Markle, krstili su svoju kćer Lilibet na ceremoniji u svojem domu u Kaliforniji, piše BBC.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Uskoro dvogodišnja djevojčica krštena je kao princeza Lilibet Diana, a tom je titulom prvi put oslovljena u priopćenju za javnost.

Glasnogovornik para potvrdio je i da su na krštenje bili pozvani svi članovi kraljevske obitelji, no nitko od njih nije došao.

Iako Lilibet nije rođena kao princeza, titula joj je pripala nakon što je njezin djed kralj Charles III. zasjeo na tron, a tada je i njezin stariji brat Archie stekao titulu princa.

Na službenoj web-stranici Buckinghamske palače djeca Harryja i Meghan još su oslovljena "gospodin" i "gospođica", no iz palače su potvrdili kako će ažurirati njihove titule.

Harry i Meghan navodno žele da njihova djeca sama odluče hoće li koristiti titule na koje imaju pravo kada odrastu, no dotad će ih se svakako u formalnom kontekstu oslovljavati kao princ i princeza.

Inače, Lilibet je rođena u svibnju 2021. godine, nakon što su Harry i Meghan napustili kraljevske dužnosti i odselili se u SAD.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin, 2006. godina Jelena Perčin, 2006. godina Jelena Perčin - 2 IN magazin: Jelena Perčin - 5 +23 Jelena Perčin Nekad i sad Pogledajte kako je Jelena Perčin izgledala prije 17 godina i dva razvoda, njezin drugi muž tada je još bio maloljetan

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gene Hackman - 3 Gene Hackman - 1 Gene Hackman - 4 Gene Hackman - 2 +5 Gene Hackman i Hugh Grant Nekad i sad Legendarni glumac snimljen nakon dugo vremena, ne nalikuje na sebe iz mlađih dana, ali zaštitnog znaka se ne odriče!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene