Svi ga žele probati!

Meghan Markle preko noći popularizirala zdravi napitak u koji je i sama uložila novac, evo o čemu se radi!

Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 4 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle +20 Princ Harry i Meghan Markle - 10 Galerija

Koliko je moćno ime koje nosi Meghan Markle, dokaz je sljedeća priča o običnom napitku sa zobenim mlijekom.

Meghan Markle jedna je od najutjecajnijih osoba na svijetu, a otkako se udala za princa Harryja, njezino se ime svakodnevno spominje diljem svijeta.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Malo pretjerano? Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

Za sobom je povukla i hrpu simpatija, a koliko je njezino ime moćno, dokaz je jedan napitak.

Kada je Meghan Markle podijelila svoju ljubav prema napitku sa zobenim mlijekom Clevr instant lattes, brend se praktički preko noći transformirao u viralnu senzaciju. A piće se Meghan toliko svidjelo da je uložila u tvrtku.

Stvari su se još više rasplamsale kada je Meghan Oprah Winfrey poslala blagdansku poklon-košaru s proizvodima Clevr. Slavna voditeljica talk showa podijelila je ljubav na svojem Instagramu, a sve ostalo je, kako se kaže, prošlost.

Obogaćena hranjivim sastojcima za kognitivno zdravlje, više od 500 milijuna probiotika za imunološko i probavno zdravlje, sastojcima za poboljšanje raspoloženja te adaptogenima i gljivama za povećanje energije i borbu protiv stresa, ova veganska mješavina oduševila je Meghan, ali i ostale koji su joj povjerovali.

Vlasnica brenda u posljednjem je videozapisu prikazala i kako je izgledao posjet Meghan Markle njezinoj maloj tvornici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clevr (@clevrblends)

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 1 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 2 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 4 +5 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 5 Celebrity Poznati domaći odvjetnik nakon tragičnog gubitka partnerice pronašao je sreću s kćeri bivšeg ministra

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 Danijela Martinović +17 Danijela Martinović i Petar Grašo - 2 Celebrity Prve fotografije Danijele Martinović u zagrljaju naočitog inspektora koji joj je osvojio srce!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene