Bome se dotjerala!

Pogledajte izdanje koje je Marija Selak Raspudić odabrala za posao, ovakvo što u Saboru se ne viđa često!

Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić Davorin Višnjić/Pixsell 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić - 2 Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić +0 Marija Selak Raspudić Galerija

Marija Selak Raspudić privukla je pažnju svečanom haljinom koju je obukla za dolazak u Sabor.

Saborska zastupnica Marija Selak Raspudić iznenadila je svojim posljednjim izdanjem za posao.

Marija je odabrala svečanu plavu haljinu s dugačkim rukavima u stilu plašta, a ovakvo što u Hrvatskom saboru inače nemamo prilike vidjeti.

U Saboru je održala je i konferenciju za medije pa njezina haljina nikako nije mogla proći nezamijećeno.

Što vi mislite o ovom izdanju?

Inače, Marija je sa suprugom Ninom Raspudićem, koji je također saborski zastupnik, u srpnju prošle godine dobila sina Iliju, a par zajedno ima i trogodišnju kćer Danicu.

Marija se na posao vratila samo šest mjeseci nakon rođenja sina, a otkrila je i kako se riješila kila nakupljenih u trudnoći.

"Uglavnom ne spavam jer se mali budi svakih sat vremena pa dojim. I tako ukrug cijelu noć. Onda me pitaju kako sam tako brzo izgubila 20 kilograma dobivenih u trudnoći. Nestali su zato što me taru", objasnila je kroz smijeh za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjetimo, Marija i Nino Raspudić vjenčali su se u tajnosti, a upoznali su se u jednoj emisiji, nakon koje su zajedno krenuli u politiku. Prije toga oboje su imali uspješne akademske karijere, Marija kao docentica humanističkih znanosti, a Nino kao talijanist. Osim dvoje djece s Marijom, Nino ima i kćer iz prvog braka.

Na prošlim parlamentarnim izborima zajedno su ušli u Sabor na listi Mosta.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello +24 Camila Cabello Celebrity U toplesu i tangama ponosno je pokazala svoje tijelo i još je jednom potvrdila da ne mari za zle komentare na račun svojih oblina!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 4 Severina - 7 +26 Severina - 1 Celebrity Nevjerojatno mladolika Seve oduševila ekipu u Budvi, dekoltirana haljina bila je pun pogodak: ''Neka pati koga smeta, nema ona vremena ostarjeti!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene