''Pa dokle ćeš ti?''

Nevjerojatno mladolika Seve oduševila ekipu u Budvi, dekoltirana haljina bila je pun pogodak: ''Neka pati koga smeta, nema ona vremena ostarjeti!''

Severina - 3 Severina - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 4 Severina - 7 Severina - 1 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 3 Severina i Salt Bae +20 Severina i Salt Bae Galerija

Severina se nakon uživanja u Grčkoj vratila na pozornicu te zapjevala u Budvi i razveselila publiku svojim novim, ali i starim dobro poznatim pjesmama.

Naša omiljena pjevačica Severina u novoj objavi ponovno je svu pažnju usmjerila na svoj mladolik izgled.

Podijelila je niz fotografija sa svog koncerta u Budvi koji je održala netom nakon dolaska iz Grčke.

Za tu prigodu odjenula je žutu svilenu haljinu na bretele koja je posebno naglasila njezine raskošne grudi, ali i bombastičnu figuru.

Raspuštena kosa, srebrne otvorene sandale na petu i decentni zlatni nakit dodatno su ukrasili ovaj elegantni prizor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Ljepotica", poručila joj je Silvia Dvornik u komentaru, a s dva emotikona srca u žutoj i crnoj  boji nadovezala se i dizajnerica Matija Vuica.

"Haljina kao stvorena za nju", "Ti nikad ne stariš", "Severina nema vremena da ostari uvijek mlada dama bravo i prekrasno izgleda", "Izgledaš fantastično", "Neka pati koga smeta", "Pa dokle ćeš ti trajati", samo su neki od komentara.

Severina je ovih dana uživala na Mikonosu odakle je objavljivala fotografije u rupičastim haljinama koje su oduševljavale njezine pratitelje.

Također, tamo je imala priliku upoznati i jednog svjetski poznatog frajera, slavnog Nusreta Gökçea, poznatog i kao Salt Bae, te je objavila njihove prisne zajedničke fotografije.

Salt Bae je za nju rezao i na svoj način zasolio sočni odrezak, a čini se da je i on uživao u društvu naše pjevačice.

Severina ima 51 godinu, ali njezine fotografije potpuna su suprotnost godinama, a na izgledu joj zavide i upola mlađe djevojke.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Babić Marko Babić Marko Babić i Tina Biloglav Jelena Kastaneti i Marko Babić - 1 +15 Marko Babić Celebrity Preminuo Marko Babić, arhitekt i autor bestselera čija je borba za život dirnula cijelu Hrvatsku, imao je samo 31 godinu: "Putuj, dječače naš..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 4 +25 Salma Hayek - 1 Celebrity Fotografija na kojoj je zaskočila supruga ostala je u sjeni raskošnih oblina ove glumice kojoj godine ne mogu baš ništa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene