Pretužno!

Majka Brucea Willisa rastužila vijestima koje nijedna majka ne bi voljela čuti, glumčevo stanje sve je gore

Bruce Willis i majka Marlene Willis - 4 Bruce Willis i majka Marlene Willis - 4 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i majka Marlene Willis - 6 Bruce Willis i majka Marlene Willis - 5 Bruce Willis i majka Marlene Willis - 3 Bruce Willis i majka Marlene Willis - 2 Bruce Willis i majka Marlene Willis - 1 Bruce Willis - 2 Bruce Willis - 4 Bruce Willis - 3 Bruce Willis - 1 Bruce Willis +22 Bruce Willis Galerija

Majka Brucea Willisa oglasila se o stanju svog sina te rastužila njegove obožavatelje diljem svijeta, bori se s teškim trenucima.

Majka slavnog holivudskog glumca Brucea Willisa oglasila se o zdravstvenom stanju svog sina koje je je proteklih nekoliko mjeseci pod povećalom javnosti, a onime što je rekla rastužila je njegove obožavatelje diljem svijeta.

Pogledaj i ovo Bruce Willis i Emma Heming - 2 emotivni prizori Supruga Brucea Willisa prisjetila se njihovih trenutaka prije okrutne dijagnoze pa rasplakala pratitelje: ''Ljubav je predivna stvar!''

Bruceu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija koja je neizlječiva, a kako pišu strani mediji, glumcu se stanje naglo pogoršalo te jedva prepoznaje članove obitelji.

Njegova majka Marlene Willis otkrila je da je glumac spor u komuniciranju i da reagira blago agresivno. Nije sigurna može li ju uopće prepoznati, a šansa za normalan razgovor više ne postoji.

Ovakvo stanje posebno je bolno za jednu majku koja, a s novim vijestima teško se bore i ostali članovi njegove obitelji.

''Otkako smo objavili u proljeće 2022. da je Bruceu dijagnosticirana afazija, njegovo je stanje napredovala i sada imamo specifičniju dijagnozu: frontotemporalna demencija (poznata kao FTD). Nažalost, problemi s komunikacijom samo su jedan od simptoma bolesti s kojom se Bruce suočava. Iako je ovo bolno, pravo je olakšanje konačno imati jasnu dijagnozu'', napisala je bivša supruga Demi Moore na Instagramu.

Prije godinu dana, Bruceu je dijagnosticirana afazija, gubitak govora i razumijevanja zbog oštećenja živčanog sustava, a nakon ove šokantne prognoze omiljenog glumca, nova je još više rastužila njegove obožavatelje diljem svijeta.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Berend - 1 Mirna Berend - 2 Mirna Berend - 3 Mirna Berend - 4 +13 Mirna Berend - 5 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 3 Severina - 1 Severina i Tomica Petrović - 4 +25 Severina i Tomica Petrović - 3 Celebrity Seve objavila fotke u badiću, o ovim prizorima raskošnog dekoltea sigurno će se još dugo pričati: "Lele, idem odmah vježbati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene